Nøt å banke Molde

Sondre Brunstad Fet har gjort det til en vane å skape trøbbel for Molde.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

55 minutter ut i kampen var det argentinske takter å bevitne på Color Line Stadion. Da vartet Sondre fra Sykkylven opp med en tango som hadde gitt ham fast jobb ved en hvilken som helst av Norges danseskole. Mannen med nummer 17 på drakta skar inn i feltet som en kniv skjærer gjennom mykt smør. Med et distinkt smekk på lærkula sørget han for at den tredje spikeren i Molde-kista nådeløst ble hamret inn. 

- Jeg gjorde først et dårlig valg, men så vant jeg ballen tilbake i samarbeid med Aron. Da var det bare å skjære inn i feltet. Så åpnet det seg ei luke i lengste hjørne, og da falt det seg naturlig å legge den der med utsida av foten, forklarer Sondre. 

Sondre Brunstad Fet og resten av gutta feirer 3-0-målet! Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN
Sondre Brunstad Fet og resten av gutta feirer 3-0-målet! Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Og Molde, de har hatt problemer med Sondre også tidligere. I fylkesderby et på Aker stadion i 2017 var han også en mare for de blåkledde. Sondre serverte Mostafa Abdellaoue til 0-1 etter å ha lurt Christoffer Remmer med en elegant dragning. Da må det være lov å hinte om at unggutten trives godt med romsdalsk motstand. 

- Det er de kjekkeste kampene vi har, de mot Molde, konstaterer AaFKs nummer 17. - Når vi ikke får møte dem i serien er det ekstra deilig å møte dem i cupen, og i tillegg banke dem, knuse dem ... Det er ekstra deilig, smiler han. 

Denne bør du sette på repeat

Aalesund ledet 2-0 allerede etter 16 minutter. Et lite kvarter senere ble Ruben Gabrielsen utvist etter å ha revet ned Holmbert Fridjonsson som bakerste mann. Da gikk det fra vondt til verre for gutta fra jazz- og rosebyen. 

- Vi spilte en bra kamp. Når de i tillegg får en utvisning, så har vi egentlig full kontroll. Vi får mål nummer tre og fire ganske tidlig i andre omgang, og da ha vi god kontroll. Da kan vi bare sikre seieren, forklarer Sondre. 

Annonse fra Obos-ligaen: