- Gleder oss vanvittig mye

Groove Gerilja skal bidra til kalasstemning på opprykksfesten lørdag kveld.

Annonse:

Foto: Groove Gerilja

Lørdag klokka 18.00 åpner vi dørene til VIP-en, hvor det blir opprykksfest med showstart klokka 19.30. Sven Giske leder showet fra scena, før det energiske partycoverbandet Groove Gerilja går på klokka 20.30. Gjett om de er klare!

- Vi gleder oss helt vanvittig til å lage fest sammen med Norges herligste fotballsupportere og rekordlaget til AaFK. Entusiasmen er endelig tilbake i fotballbyen Ålesund! Vi kan love super stemning fra scena og vi har også et par overraskelser på lur, forteller musikerne.

Kampbillett AaFK - Sandefjord

Billett opprykksfesten

Gutta spiller hits fra de aller fleste musikksjangre og årstall. Den viktigste hovedregelen når bandet står på scenen er at du som publikummer skal ha det gøy! Det skal hoppes, det skal danses og det skal synges med.

- En god hit er tidløs, melder bandet.

Groove Gerilja plukker hits fra ulike sjangre og tolker dem på sin helt særegne måte. Med rytmeseksjonen som hovedpulsåre blir det alltid lekent og interessant på scenen. Om det er reggae, om det er pop, om det er R&B eller rock, Groove Gerilja pløyer gjennom det meste. Det kan være låten du elsket som liten, låten du nesten hadde glemt eller låten du hørte i taxien på vei til konserten.

Annonse fra Obos-ligaen: