Før siste kamp: Aalesund - Sandefjord

Sikrer vi nok en hjemmeseier når serietoeren kommer på besøk?

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Aalesund - Sandefjord
OBOS-ligaen, runde 30
Color Line Stadion
Lørdag kl. 15.30
Kampbillett AaFK - Sandefjord

Billett opprykksfesten

I 2020 møtes tangotrøyene og de blåkledde fra Vestfold i Eliteserien. Lørdag er de med på å avslutte OBOS-ligaen 2019.

Det er to opprykksklare lag som møtes på Color Line Stadion lørdag klokka 15.30. Suverene Aalesund, som har vunnet 14 av 14 hjemmekamper i seriespillet, har satt poengrekord og er fulle av selvtillit. Det samme er Sandefjord, som i forrige runde sikret opprykk til Eliteserien.

Sandefjord har levert veldig bra på bortebane denne sesongen, og står med solide 7-6-1 på fremmed natur- eller kunstgress. Også hjemme har de sanket poeng jevnt og trutt. En av de viktigste årsakene til den gode sesongen er svensk og heter Pontus Engblom. På 26 kamper har lysluggen nettet 19 ganger. På plassen bak på toppscorerlista finner vi Niklas Castro som har 16 scoringer på 23 kamper. Lørdag møtes målsnikene.

Tipp runden i OBOS-ligaen

Vestfold-laget har fem strake seire, og i forrige kamp var det Jerv som ble for små. I 1-0-seieren stilte Sandefjord slik:

Storevik - Jonsson, Grorud, Høibråten, Kralj - Palsson (Vales 85.) Tito - Ofkir, Mjelde (Kurtovic 74.), Rufo (Gibson 89.) - Engblom

Mot AaFK må Vidar Jonsson stå over med karantene. Han fikk sesongens sjette gule kort i forrige kamp.

Aalesund jakter full pott på hjemmebane, seier nummer 15 av 15 i serien på eget kunstgress. Det vil være en vanvittig prestasjon! I tillegg ønsker tangotrøyene å forbedre poengrekorden sin ytterligere. Med tre poeng mot Sandefjord vil Aalesund ende på 79 poeng i OBOS-ligaen 2019.

Vi kommer tilbake med TangoTV-intervjuer nærmere kampstart.

Øvrige kamper i sesongens aller siste runde:

KFUM - Sogndal
Sandnes Ulf - Strømmen
Notodden - Start
Ull/Kisa - Tromsdalen
Jerv - Kongsvinger
Raufoss - Skeid
HamKam - Nest-Sotra

Annonse fra Obos-ligaen: