Før treningskampen: Aalesund - Molde

Forlater gutta fra rosenes by Ålesund med kun stilkene igjen og ingen torner fredag kveld?

Annonse:

Ole Gunnar Solskjær forbereder seg til kamp mot Chelsea, men vil nok være tilgjengelig på Skype når Erling Moe tar med seg Vegard Forren og kompani på tur til fylkets største by fredag kl. 16.00. Det blir nok en koselig tur med buss for romsdalingene til det som av mange regnes som Norges vakreste by. Om bussturen hjem blir like kjekk, det kan vi ikke garantere.

Arkivfoto: NTB Scanpix

AaFK har nettopp signert enda en ny spiller. Islandske Davíd Kristján Olafsson er en hurtig venstreback fra Breidablik, et av topplagene i Pepsideild. I Aalesund er det naturlig at han skal kjempe om en plass på venstre vingback. Kampen mot Molde kommer for tidlig for 23-åringen, som i disse dager må få unnagjort flytting og praktiske ting.

Vi offentliggjør troppen og laget til kampen fredag, men allerede torsdag kveld kan vi røpe at Tarjei Omenås er friskmeldt. Også Daniel Gretarsson er klar. Robert Sandnes og Nenass er fremdeles ute.

Aalesund har spilt to treningskamper så langt, begge på det Ivar Morten Normark i sin tid døpte "danskebåten". Mot Brattvåg ble det 3-3, før vi uka senere slo Florø 3-0. Molde, som ledes av Erling Moe, har unnagjort tre kamper i oppkjøringen:

1-2-tap for CSKA Moskva, 1-1 mot Nordsjælland og 2-2 mot Kristiansund.

Laget har som vanlig ambisjoner om å tukte Rosenborg, og har styrket stallen med flere spiller som har markert seg i Eliteserien. Kristoffer Haraldseid (Haugesund), Martin Bjørnbak (Bodø/Glimt), Eirik Ulland Andersen (Strømsgodset) og Erling Knudtzon (Lillestrøm) er alle nye. I tillegg er Fredrik Sjølstad hentet fra Kongsvinger.

Sonni Nattestad har forsvunnet ut portene. Han har byttet til FC Fredericia, mens Babacar Sarr er fristilt, Petter Strand klar for Brann og Tobias Svendsen sendt på lån til Sandefjord.

Kampen mot Molde blåses i gang fredag klokka 16.00.

Innslipp via inngang 4 og åpen kiosk. (Bortesupportere bruker samme inngang) 
100 kroner for voksne, 50 kroner for barn, studenter og honnør.

Vel møtt!

Sunnmørsposten streamer samtlige av AaFKs treningskamper i oppkjøringen og vil være tilgjengelig for alle abonnenter.

AaFK - Molde kl. 16.00 SMP.no

Ønsker du å få tilgang på kampene, kan du bestille abonnement på Sunnmørsposten (enten digitalt eller komplett) her.

Smp pluss er allerede inkludert for papirabonnenter.

Annonse fra Eliteserien: