Islandsk landslagsspiller har signert

Ankommer fra topplag i hjemlandet.

Annonse:

Venstrebacken Davíd Kristján Ólafsson bytter dermed ut Breidablik og islandsk Pepsideild med AaFK og opprykksjakt i OBOS-ligaen. 23-åringen var på prøvespill i januar, og imponerte trenerapparatet. Han har signert en kontrakt med varighet på tre år.

Nysigneringen som allerede har blitt kjent med flere av gutta på laget, og ser fram til å komme i gang. 

- Jeg er virkelig glad for å komme hit, jeg har vært her en uke og blitt kjent med klubben og byen og setter pris på det jeg har sett så langt. Det er en fin gruppe med spillere med høyt nivå på treningsfeltet. Nå satser jeg på å få hjelp av mine islandske kompiser til å tilpasse meg enda bedre i klubben og byen. Jeg ser fram til å vise meg fram på fotballbanen og vise mine kvaliteter, sier en fornøyd unggutt til aafk.no

Hovedtrener Lars Bohinen er strålende fornøyd med sin nysignering.

- David ga et meget positivt inntrykk da han var hos oss, og vi har sett ham i kamp både på island og på landslaget. Hamrén er også begeistret for David, så vi er i godt selskap. David har fysikk, han har bra fart og han har en presis venstrefot. Han vil konkurrere både på vingbacken og på midtstopperplass, men vi håper først og fremst at han skal komme i posisjon til å fore spissene våre med gode innlegg.


Hovedtreneren er overbevist om at det nye tilskuddet vil finne seg til rette. 

- David fant seg godt til rette i spillergruppa da han besøkte oss, og jeg er sikker på at han blir en forsterkning for oss, både på og utenfor banen.

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Davíd hjertelig velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: