- Får se sultne spillere

AaFK er inne i en god periode med 5 kamper uten tap. Fredag gjester Vålerenga IF Ålesund og Color Line Stadion.

Annonse:

AaFK står med to 3-1 kamper på de siste to hjemmekampene. Gutta har tatt 11 poeng de siste 5 kampene og har sammens med Rosenborg BK den beste formen i serien for øyeblikket. 

På fredag 12. mai klokken 19:00 er det klart for nok et slag om 3 poeng når hovedstadslaget i blått, hvitt og rødt kommer på besøk. 

Du kan kjøpe billetter til AaFK - Vålerenga IF ved å trykke her!

Gutta kommer til gi 100% i fredagens kamp skal vi tro klubbens toppscorer Mostafa Abdellaoue.

- Får se sultne spillere, og vi skal ha 3 poeng, sier Mostafa etter dagens trening. 

AaFK startet sesongen på verst mulig måte og sto med to tap på de første to kampene. Det var mye snakk om å finne tilbake til høstformen i fra i fjor, noe det virker som guttene har klart. 

- Prestasjonene er på full høyde, kanskje bedre enn det vi presterte i fjor, forteller hovedtrener Trond Fredriksen, men presiserer at det ikke er kort vei ned til å underprestere. 


Siden hjemmetapet mot Sarpsborg 08 i runde 2 har ikke de oransje tap. Mostafa Abdelloue forteller at guta har begynt å få til spillet sitt. Dette er også treneren enig i.

- Samarbeidet mellom keeper og resten av laget har vært en nøkkel for oss, utfyller Trond. 

Vålerenga er inne i en dårlig periode og står med 4 poeng de siste fem kampene. AaFK har spilt på seg selvtillit og har stor tro på seier, forteller Trond. 

Du kan se intervjuet med Mostafa Abdellaoue lengre ned i saken

selv om Vålerenga er under press for øyeblikket mener Fredriksen at de fortsatt er et godt lag, og at gutta må tenke på seg og spille på sitt beste. 

- Vålerenga er nok litt desperate etter å vinne, sier Fredriksen. 

Det er ikke bare i AaFK det spiller en Abdellaoue. Storebror "Moa" spiller for de blå. Å få treffe igjen broren sin forteller "Mos" blir stas, men at det også er litt spesielt å møte familie på denne måten. 

- Man gleder seg litt, men det blir jo spesielt å møte brutter'n. Jeg har jo spilt med han, og møtt han før og, smiler Mostafa og sier han håper broren er klar for spill fredag. 


Mostafa Abdellaoue sto med 13 fulltreffere i fjorsesongen. Hittil i år har han 5 mål på syv kamper og ligger på 2. plass på toppscorerlisten. Abdelloaue forteller at han håper å score flere, men det er viktigere å bidra til å vinne kamper også på andre måter. 

- Jeg går inn i hver kamp for å spille andre gode, komme til sjanser og score mål selv, sier Mostafa.

Det er ikke bare "Mos" som leverer for tiden. To unge sunnmøringer i Vebjørn Hoff og Sondre Fet har levert både mål og målgivende hittil i sesongen. Begge er to av de spillerne Fredriksen selv har vært med på å utvikle og syntes stas å se de lykkes.

Daniel, Andreas, Mos og Trond feirer 0-1 seieren i Molde. Foto: NTB Scanpix
Daniel, Andreas, Mos og Trond feirer 0-1 seieren i Molde. Foto: NTB Scanpix

Det er ventet bra oppmøte mot Vålerenga. Troen publikum har sammen med resten av laget mener Fredriksen er en stor suksessfaktor. Det at så mange møter opp i Molde slik som sist helg tror han spillerne setter stor pris på, og håper så mange som mulig kommer på fredag.

- Håper flest mulig er med å deler morroa med oss på fredag, avslutter Trond Fredriksen. 

Det blir FanZone før kampen. Sammen med våre største samarbeidspartnere åpner vi før kampen mot Vålerenga en gedigen Fanzone på nordsiden av Color Line Stadion. Her vil det bli satt i gang en rekke aktiviteter som f.eks. en fire meter høy fotballdart, en skuddradar og et shoot-out telt.

Annonse fra Obos-ligaen: