Amerikansk keeper til Aalesund

Kommer fra dansk Superliga.

Annonse:

Foto: NTB

Aalesunds Fotballklubb er enig med målvakten Michael Lansing om en treårskontrakt. 26-åringen kommer fra AC Horsens, og har også vært innom Aalborg og Vejle.

Den 193 centimeter høye keeperen er på utgående kontrakt i AC Horsens, noe som betyr at han kommer gratis til AaFK ved årsskiftet. Hovedtrener Lars Arne Nilsen og keepertrener Frank Mathiesen er veldig fornøyde med å kunne ønske målvakten velkommen.

- Han er en keeper i fin alder som kommer med erfaring fra dansk Superliga. Michael er en keeper med gode referanser. Han har stor rekkevidde, bra distribusjon både fra arm og fot, er reaksjonssterk, rolig, trygg og utviklingsorientert, sier duoen, som forteller at keeperen selv ser potensial for videreutvikling i AaFK.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland forteller at Michael er en keeper som har kommet opp via AaFKs nettverk i Danmark, og at han er en spiller klubben har fått gode referanser på både som spiller og type.

Hovedpersonen selv gleder seg stort til å komme i gang i AaFK over nyttår.

- Det ser jeg ordentlig fram til. Selv om klubben er klar for OBOS-ligaen har den ambisjoner om å være en stabil Eliteserie-klubb. Jeg gleder meg til å vise meg fram og bidra til at klubben tar steget opp igjen, sier Michael.

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Michael hjertelig velkommen!

Annonse fra Eliteserien: