Presse og media

Velkommen til Color Line Stadion – AaFK

Annonse:

Hjertelig velkommen til oss. Vi ønsker at akkurat du skal ha så gode arbeidsforhold som mulig. Vi har tatt mål av oss å levere den beste maten, ha de raskeste linjene, de beste plassene, yte best service og være vertskap i ypperste klasse. Vi har mange i vårt team som står klar for å ta vare på deg.

Akkreditering

Alle medieaktører må søke om presseakkreditering for hver enkelt kamp.  Denne må være oss i hende innen kl. 16.00 fire dager før den aktuelle kampen. De som ikke har sendt sin akkrediteringsforespørsel innen fristen må påregne å bli henvist til tribuneplass. Dette bl.a av hensyn til vår presseservice på pressetribunen.

Akkreditering skjer i eget skjema nederst i saken

Henting av akkreditering og fotovester på kampdag kan gjøres i presseinngangen (ved siden av inngang 3) på Color Line Stadion 1,5 time før avspark. Normal akkreditert presse vil få tilgang til pressetribunen, men ikke til tekniske sone. Her har kun medierettighetshavere - personell og andre med akkreditering utstedt av NTF tilgang.

Fotografer

Under kampen skal fotografene sitte bak mållinjen: de kan bytte side i pausen, men ikke under kampen. Fotovest gir også adgang til mixed zone og pressetribune, men ikke ved å gå igjennom teknisk område og spillertunnel. Benytt egen pressetunnel bak bortelagets innbytterboks.

Arbeidende journalister

Kun akkrediterte journalister har tilgang til pressetribunen, mixed zone og spillertunnel. Fotografer får fotovester.

Ikke-arbeidende sportsjournalister

Medlemmer i Norske Sportsjournalisters Forbund som ikke er akkreditert har mot fremvisning av gyldig medlemskort rett til én stk tribunebillett. Billetten utleveres mot personlig fremmøte på kampdagen innen en time før avspark. Har ikke krav om å  sitte på pressetribunen. Ordningen gjelder ikke for andre presseorganisasjoner og journalister.

Andre ikke-arbeidende journalister og fotografer

Ingen gratis adgang, må kjøpe tribunebillett.

Presserom/pressetribune

Pressetribunen på Color Line Stadion er i 5. etasje. På presseplassene på tribunen er det stikkontakt for oppladning av PC, fotoapparat og annet utstyr. 

Mixed Zone

Mixed Zone er beliggende i lobbyen ved hovedinngangen. Pressen vil få adgang til spillertunnel og garderober etter avtale med trenerne. Ca 7 minutter etter kampslutt.

Bredbånd

Vår samarbeidspartner Tafjord leverer det råeste fibernettet i Norge. Nå kan vi tilby pressen hele 1000 mbit per sekund (1GB per sekund). Pressen kan koble seg opp mot trådløse nettverket "CLS Media". Passordet til dette nettverket får du ved ankomst til Color Line Stadion.

Presseparkering

Presseparkering er på eget oppmerket området øst for hovedbygningen. Parkeringskort vil være tilgjengelig når man akkrediterer seg til kampen. Vi kan dessverre ikke garantere parkeringsplass inne på stadionområdet. Dersom parkeringsplassene er fulle vil pressen bli henvist til parkeringsplasser lenger unna stadion.

AaFKs presseteam

Medieansvarlig / presseansvarlig - Jonatan Arvidsen-Osvik 902 86 868 - jonatan@aafk.no

 

Annonse fra Obos-ligaen: