- Vi spiller ekstremt fin fotball

Målscorer Ståle Steen Sæthre skrøt av lagkameratene etter kampen.

Annonse:

Arkivfoto: Bjørn Fugelsø Nilssen

AaFK står med ti poeng på de fire første kampene av årets OBOS-ligaesong. Prestasjonene som er blitt vist hittil i år har i perioder vært svært solide. Også mot Skeid var det mye som varmet i allerede god temperatur på Color Line Stadion.

- Laget står på og spiller ekstremt fint fotball, mente Ståle Steen Sæthre, som fikk 45 minutter som innbytter for Holmbert Fridjonsson. Etter kampen trakk han spesielt frem nettopp Holmbert og hans 3-0-scoring 24 minutter ut i kampen.

Billetter til AaFK - Sogndal 4. mai

Oddbjørn Lie slo et millimeterpresist innlegg inn i boksen, hvor ingen turte å true AaFKs islandske kraftsenter. Holmbert stupte frem og styrte ballen med kirurgisk presisjon helt opp i vinkelen.

- Det er fantastisk klasse over det målet. Det Holmbert gjør der ... Det er et mål vi bare må se flere ganger, sa en oppglødd Ståle.

En annen islending, Aron Elis Thrandarson, var mannen bak scoringen Ståle Steen Sæthre selv noterte seg for i 4-2-seieren. 11 minutter ut i andre omgang var bergenseren frempå etter at Skeid-keeper Idar Lysgård ga retur etter et skudd fra Aron. Den slepne teknikeren med landskamper på CV-en dro seg inn fra venstre, tok seg forbi et par mann og ladet kanonen. På returen dukket altså Ståle opp. 

- Aron må også trekkes frem i dag. Han scorer også i dag, og er stadig farlig. Han jobber steinhardt for laget og legger ned mange kilometer. Du ser hvor farlig han er. Han er ekstremt viktig for laget. Det han har gjort disse fire kampene denne sesongen tar alle i garderoben av seg hatten for.

Ståle Steen Sæthre la selv ned en god innsats for laget, både i angrep og i forsvar. Mandag ble det 20 minutter som spiss og 25 minutter som stopper. Før han tok plass i forsvaret da Vetle Fiskerstrand kom inn for Oddbjørn Lie rakk den blide bergenseren altså å putte ballen i nota.

- Det var deilig med mitt første mål på Color Line Stadion. Fy, det var digg, gliste han etter kampen.

- Det som gir kicket er når supporterne tar av. Det er det som er fantastisk. Supporterne står på hele veien. Tusen takk til dem for både velkomst da jeg kom inn og feiringen etter målet. Helt fantastisk!

Ståle ble også belønnet for den gode innsatsen hittil i sesongen med en aldri så liten trall. "Ståle er en av oss" ljomet over Color Line Stadion både under og etter kampen.

- Det er dritkult. Det er kjempegøy. Jeg setter fantastisk stor pris på supporterne. De hørtes godt, smilte Ståle, som hittil i sesongen har fått rikelig med spilletid i samtlige kamper.

- Jeg jobber hardt på trening. I dag fikk jeg muligheten på grunn av en skade, og vil gripe alle muligheter jeg får, lød det fra ham etter at sesongens tredje seier var sikret.

Annonse fra Obos-ligaen: