Vi går i tog til stadion 16. mai!

Avgang fra Kiperviktorget med Hessa og Aspøy skolemusikkorps, Spjelkavik Drillklubb, russen, Stormen og Ministormen.

16. mai er fotballens festdag i Norge. AaFK har hjemmekamp dagen før hele landet feirer nasjonaldagen, og det vil vi selvfølgelig markere.

Foto: Srdan Mudrinic

Kampstart er klokken 18.00. Klokken 17.00 går vi i samlet tropp fra Kiperviktorget, ledet av Hessa og Aspøy skolemusikkorps, som inne på stadion vil spille nasjonalsangen før spillerne applauderes inn på bana.Med i toget er også Spjelkavik Drillklubb, russen, Stormen og Ministormen, som vil farge gatene i oransje og blå, og sørge for høyt trykk og kjempestemning. 

- Dette blir kjempebra! 16. mai er fotballens festdag, og da går vi sammen for å skape god stemning. Alle er hjertelig velkomne til å gå i samlet tropp, sier Gordon Berg i Stormen supporterklubb.

Vi håper at så mange som mulig møter opp og blir med i toget, og oppfordrer spillere fra lokale idrettslag om å være med. Still opp i drakter fra de lokale klubbene deres, og pynt dere i tillegg med AaFK-skjerf eller -flagg! Det vil bli mulig å kjøpe skjerf og flagg på Kiperviktorget fra klokken 16.30. 

- Vi gleder oss til hjemmekamp 16. mai. Aalesund ligger på opprykksplass, dagen etter skal vi feire nasjonaldagen, og sola har endelig tittet fram etter en lang vinter. Da passer det ypperlig å gå til stadion sammen med mange andre som har hjertet i AaFK. La oss fargelegge byen oransje og blå, sier administrerende direktør i Aalesunds Fotballklubb, Geir Steinar Vik.

Før spillerne fra Aalesund og Strømmen entrer banen vil korpsmusikerne fra Hessa og Aspøy skolemusikkorps varte opp med nasjonalsangen. På tribunene sørger SIF/Hessa IL for å skape kjempestemning som en del av Jubel-satsingen, og årets russ er til stede for å mane til fest. 

Billetter til 16.mai-kampen finner du her.

Annonse fra Obos-ligaen: