Mer jubel på stadion!

Coldwater Prawns of Norway vil sammen med AaFK skape glede, entusiasme og pågangsmot på Color Line Stadion. Nå har ditt fotballag, håndballag eller idrettslag mulighet til å vinne mye penger til akkurat din klubb.

Den klubben eller laget som skaper den beste jubelen på en AaFK sine hjemmekamper i 2018-sesongen, er med i konkurransen om store premier levert av Coldwater Prawns of Norway:

1.     Premie kr 70.000,-

2.     Premie kr 20.000,-

3.     Premie kr 10.000,-

Annonse:
Vinnerne blir kåret av en jury bestående av representanter fra Coldwater Prawns of Norway og Aalesunds Fotballklubb. Etter sesongslutt vil vinneren utropes, med en unik «Coldwater Prawns of Norway JUBEL» mottakelse, samt en ekstra overraskelse.

Ta med familie, venner, onkler og tanter, sammen med klubben din, og blir med på AaFK-kamp for å heie frem Sunnmøres Stolthet til seier. Vær kreativ og skap den glade JUBEL, for at akkurat din klubb skal kunne vinne den store premien.

Billettene for liten og stor koster kun kr 50,- uansett alder, og gjelder S-feltet på stadion. Coldwater Prawns of Norway betaler mellomlegget.

«Coldwater Prawns of Norway Jubel» ønsker å skape synergier for alle fotballentusiaster i hele regionen. Er din klubb interessert å delta? Meld din interesse til marked@aafk.no

Vi sees på kamp!


Annonse fra Obos-ligaen: