Tap i serieåpningen

AaFK 2 møtte Fjøra i Sogndal onsdag 19. april. Det endte med et knepent 1-0 tap for de oransje.

AaFK 2 spilte sin første kamp i Norsk Tipping-ligaen avd. 4 i går mot Fjøra i Sogndal.

Kampen var utsatt fra 18. april til den 19. grunnet en tunnelbrann. Kampen spiltes på Fosshaugane Campus.

AaFK startet kampen best, og hadde det meste av banespillet, kunne fotballnerd.no melde. AaFK styrte store deler av kampen, og produserte en del sjanser.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, men AaFK kunne fort ha ledet da en ball blir fyrt av rett i tverrlegger.

I andre omgang blir det jevnere, og i det 59. minuttet får Fjøra inn kampens eneste mål. AaFK presset på for scoring mot slutten av kampen, men kommer ingen vei med det. Det endte 1-0 til hjemmelaget.

- Skuffet over resultatet og effektiviteten foran mål. Spesielt når vi produserer så mange målsjanser. Ellers er jeg fornøgd med at vi styrer kampen masse, fortalte trener Erling Ytterland til fotballnerd.no etter kampen.

Neste kamp for AaFK 2 er hjemme mot Varegg lørdag 22. april. Varegg spilte uavgjort i sin første kamp mot Herd. Kampen starter klokken 14:00 og spilles på Color Line Stadion.