- Spiller ut Florø

Spissduoen Agdestein og Fridjonsson var fornøyde etter kampen mot Florø, og vil levere enda bedre i tiden som kommer.

Annonse:

Både Torbjørn Agdestein og Holmbert Aron Fridjonsson strålte under kampen mot Florø. Med solskinn i panna strålte de etter kampen også.

Foto: Srdan Mudrinic

- I dag spilte vi god fotball, spesielt til tider. Vi har full kontroll hele første omgang, og får heldigvis uttelling på slutten. Vi gikk i garderoben positive og fulle av energi og klare til neste omgang, sa Agdestein til intervjuer Jonatan G. Arvidsen-Osvik etter storseieren i tredje serierunde.

Med 4-0 mot Florø står AaFK med to seire og én uavgjort. Målforskjellen er 6-1, og sju poeng gjør at laget per nå ligger på andreplass. Opp til Sandnes Ulf skiller det to poeng.

Agdestein og Fridjonsson dannet spissduoen i 3-5-2. Med hvert sitt mål tapetserte duoen målprotokollen. På 2-0-målet noen minutter før pause var Fridjonsson mannen som hadde den målgivende pasningen til Agdestein.

- Holmbert er en bra type, og han synes sikkert det samme om meg, sier Torbjørn Agdestein, og forteller at de to spissene bruker tid sammen både på treningsfeltet og utenfor banen.

- Jeg tror vi begynner å løse de oppgavene våre ganske bra. Det får vi vist i dag, spesielt på mitt første mål. Da kjenner han til bevegelsene jeg liker å ta, og hvor jeg vil ha ballen. Det var ekstra deilig at det var vi to som skapte det målet, smilte Agdestein i etterkant av seieren. 

Vi spiller Florø totalt ut av banen til tider.

— Torbjørn Agdestein
 Også den høyreiste islendingen var meget godt fornøyd etter storseieren.

- Fint vær, tre poeng ... Det liker vi! Vi var veldig gode i første omgang. Vi scoret to mål og spilte god fotball, oppsummerte Fridjonsson.
 Allerede førstkommende søndag får duoen en ny mulighet til å vise seg fram for hjemmepublikummet. Da er det nemlig duket for ny hjemmekamp. Jo Nymo Matland og Tromsdalen tar turen til Color Line Stadion. Nordlendingene kommer fra et 0-2-tap hjemme mot Viking.

- Tromsdalen er et lag jeg aldri har spilt mot, så jeg vet veldig lite om dem. Det er fortsatt hjemmebane. Vi har terpet mye av det offensive, og jeg føler at vi bare blir bedre og bedre. Vi begynner å skjønne systemet veldig godt. Vi spiller Florø totalt ut av banen til tider. Vi skaper mange sjanser, og jeg er helt sikker på at kvaliteten på både innlegg, innløp og avslutninger kommer til å bli enda bedre. Da kan det bli enda farligere, advarer Agdestein. 

Spisskompisen fra Island har planen klar for kampen mot Tromsdalen:

- Vi vil selvfølgelig vinne hver kamp. Hvis vi møter opp og legger ned en god innsats, så skal det forhåpentligvis gå vår vei. 

Se videointervju med duoen her: 


 


Annonse fra Obos-ligaen: