- Skal opp igjen

Den lokale duoen Vebjørn Hoff og Sondre Fet er klare på at AaFK må ha direkte opprykk som mål. Begge er tydelige på at tilværelsen i OBOS-ligaen skal bli kortvarig.

Annonse:

Unggutta fra henholdsvis Spjelkavika og Sykkylven gjestet onsdag AaFKs egen podcast «TangoPod». Der fortalte de om det nye treningsregimet, hvor det ikke er noe slinger i valsen for opprykksfavorittene i oransje. Og nettopp favoritter må tangotrøyene tåle å være.

- Det blir en spennende sesong for laget sin del, der alle enkeltindivider bør være nok så fornøyde om vi rykker opp. Vi satser stort på å rykke opp igjen, vi ser alle gutta er fokusert og veldig målrettet på trening. Vi prøver å suge til oss så mye vi kan hver dag, for å være godt nok forberedt til seriestart når ting starter å telle, sier en engasjert Vebjørn til TangoPod.

Fredag tar Hoff, Fet og kompani imot Hødd til årets første treningskamp. Oppgjøret går av stabelen på Color Line Stadion klokken 18. (Gratis inngang) Det høye presset laget har terpet på under treningene skal testes ut mot de blå-hvite rivalene fra Ulsteinvik.

- Vi kommer sikkert til å spille hele kampen i 3-4-3. Så det blir spennende å se hvor langt vi har kommet på to uker. Hødd er grei motstander å få bryne seg på i sesongoppkjøringen, så jeg tror det blir en spennende kamp, sier Sondre.

TangoPod-episoden ligger nå ute på iTunes og Podbean. Der kan du også høre hva AaFK-duoen mener om alt fra Marlinhos musikksmak til hvem som er klubbens rotekopp nummer 1. Hoff og Fet svarte også på innsendte spørsmål, og fikk ikke minst en hyggelig invitasjon til sydligere strøk på direkten.

TangoPod-toget tøffer videre neste onsdag. Da får programlederne Jonatan Arvidsen-Osvik og Sven Giske besøk av flere spennende gjester. Hvem det er, får du vite i starten av neste uke.

Har du spørsmål eller tips må du gjerne sende det inn til oss!

TangoPod ble også streamet live på AaFK`s Facebook-side.
TangoPod ble også streamet live på AaFK`s Facebook-side.
Annonse fra Obos-ligaen: