Robert Sandnes klar for AaFK

Robert Sandnes (26) har skrevet under en 2-års kontrakt, og er den andre forsterkningen foran 2018-sesongen.

Annonse:

Hessa-gutten ble som 16-åring hentet til AaFK fra Skarbøvik. Etter noen år dro han som 19-åring til Island og Selfoss. Året etter byttet han klubb på Island, og Stjarnan fra Reykjavik ble hans nye klubb.

I 2013 signert Robert en 3-års kontrakt med IK Start. Etter tre sesonger i Kristiansand gikk turen tilbake til Island og KR Reykjavik.

Etter flere år på flyttefot har Sandnes ønske om å slå seg til ro i hjembyen, og har ikke lagt skjul på at en kontrakt med AaFK har vært øverst på ønskelisten.

- Det har vært mye usikkerhet om hvor jeg skal spille i 2018, men nå gleder jeg meg utrolig mye til å gi 100 prosent for AaFK. For det er mye spennende på gang i klubben, og jeg vil bidra med å løfte klubben tilbake til Eliteserien.

- Nå gleder jeg meg masse til å vise meg fram og til tiden som kommer i AaFK, sier Sandnes.

Lars Bohinen er fornøyd med å få på plass Robert Sandnes, som blir beskrevet som en både offensiv og defensiv spiller.

- Robert er en spiller med stor fart og stor entusiasme. Han er rask og angrepsvillig, samtidig som han er god en mot en defensivt. Han har offensive og defensive ferdigheter som er interessante for oss.

- I en 3-4-3-formasjon er han mest aktuell som en vingback, i 3-5-2 kan han også spille indreløper. Så han aspirerer til et par posisjoner, avslutter Bohinen

Vi ønsker Robert Sandnes velkommen tilbake i AaFK!

Annonse fra Obos-ligaen: