Riktig god jul!

... eller kanskje ikke helt enda. Men plutselig er jula her, og da stiller vi forberedt.

Annonse:

For første gang i historien er det dokumentert at AaFK har arrangert et juleverksted. Med alle våre samarbeidspartnere i tankene har det blitt produsert opp vilt mye lekker AaFK-julepynt. 

Til daglig har tangotrøyene fullt fokus på fotarbeidet. Så det kan vel sies at det var knyttet stor spenning til håndarbeidferdighetene til gutta. En av spillerne utmerket seg i løpet av dagen, og det ikke uten grunn.

- Jeg har nettopp kommet ut av barneskolen, så juleverksted hadde jeg senest i fjor, kunne Jens Petter Hauge konstantere.

Jens Petter Hauge kunne sine saker!
Jens Petter Hauge kunne sine saker!

Med sommerfugler, hjemmelaget gløgg og julemenn i magen, et julepyntet lokale og med velkjente juletoner i luften, så var juleverkstedmoduset et faktum. 

- Utrolig kjekt. Jeg føler dette er noe jeg mestrer, kunne Robert Sandnes fortelle våre følgere på Snapchat.

Alle spillere og trenere var til stede og satte i gang produksjonen av fem julepynter hver. To AaFK-snømenn på ski, to AaFK-nisser til oppheng og en lekker liten AaFK-Rudolf.

Lyst til å lage AaFK-julepynt selv? Sjekk ut bildegalleriet for hva du trenger til de ulike AaFK-pyntegjenstandene. Alt får du kjøpt hos NorEngros på Lerstad. Lager du AaFK julepynt må du huske å tagge bildet ditt med #aafk om du publiserer i sosiale medier.

Saken fortsetter under bildeserien

Det er våre samarbeidspartnere som er så heldig å få denne unike julepynten.

I tiden frem til jul vil gjengen på marked ta turen ut til alle sammen og ha med seg en ekstra hyggelig hjemmelaget hilsen.

Annonse fra Obos-ligaen: