Ingen av lagene maktet å score da AaFK 2 tok ett poeng mot Larsnes/Gursken.

Larsnes/Gursken - Aalesund 2 0-0 (0-0)
Gursken River Plate

Arkivfoto: Srdan Mudrinic

Et forrykende vær har preget Sunnmøre denne lørdagen, og Gursken var intet unntak. I ekte høstvær delte Larsnes/Gursken og AaFK 2 poengene. Andrelaget vårt, for anledningen ledet av Amund Skiri, var flere ganger centimetere fra å få ballen over streken. Før pause hadde AaFK 2 et skudd i stolpen, og ett av forsøkene ble reddet på strek. Også etter pause skapte tangotrøyene flere farligheter. Pape Habib Gueye testet at hjemmelagets sisteskanse Ståle Remøy Pettersen var våken, noe også Jørgen Hatlehol fikk bekreftet noen minutter senere.

Larsnes/Gursken sto godt imot et AaFK 2-lag som skapte mange kvalifiserte sjanser, og dermed endte det med poengdeling.

Våre to nærmeste utfordrere, Emblem og Bergsøy, møttes til kamp øst i Ålesund. Den kampen vant bortelaget 2-3.