Pål Vestly Heigre til Godset

Aalesunds reservekeeper skal kjempe om spilletid i Drammen

Det har blitt et relativt aktivt overgangsvindu på Sunnmøre. I dag ble det klart at AaFK har blitt enig med Strømsgodset om en overgang for Pål Vestly Heigre, som kom til klubben i begynnelsen av 2017. I løpet av de seks månedene har det blitt med én opptreden i Eliteserien, da Andreas Lie var utestengt på grunn av gule kort.

Annonse:
- Jeg kom til AaFK for å spille. Dessverre har det ikke gått slik jeg ønsket så da har jeg sett meg om etter noe nytt. Når overgangsvinduet åpnet tok Strømsgodset kontakt med agenten min og klubbene har blitt enig. Jeg har hatt en fin tid i klubben, byen og med lagkameratene. Men skal jeg utvikle meg trenger jeg spilletid. Jeg vil takke klubben, lagkameratene og supporterne for en fin tid her i Ålesund.

I Strømsgodset vil han måtte konkurrere om spilleminutter med veteranen Espen Bugge Pettersen, som ikke har hatt en like god sesong som forventet. Det gjør det kanskje lettere å få spilletid enn i AaFK der Andreas Lie har hatt en svært god sesong hittil. Sportslig leder i Aalesund, Bjørn Erik Melland, synes det var en naturlig utvikling for den unge keeperen.

- Ut fra en helhetlig vurdering er det riktig å la Pål gå i dette vinduet. Vi takker for hans bidrag i miljøet og ønsker han lykke til videre.

Annonse fra Obos-ligaen: