På lørdag er det klart for Coop-dagen

Alle Coop-kunder og sesongkortholdere, store som små, er invitert til en herlig AaFK-dag.

Annonse:

På lørdag er det klart for Coop-dagen på Color Line Stadion. Alle Coop-kunder og sesongkortholdere, store som små, er invitert til en herlig AaFK-dag. Kom og møt oss – bak kulissene på hjemmebane!

Programmet er satt opp fra kl. 10:30 og avsluttes kl. 14.00

Foto: Geir Bjørndal Srisoi
Foto: Geir Bjørndal Srisoi

Åpen trening ( kl. 10.30-11.30)
Vi starter dagen med åpen trening med A-laget kl 10:30 til 11.30. Vi åpner inngang 2, slik dere får sitte på nedre delen av coop-tribunen.

Etter treningen går spillerne og dusjer/spiser, før de fordeler seg på postene under.

Bespisning (fra kl. 11:30-12.30)
Vi serverer enkel mat og drikke i kiosk 2.

Åpen TangoShop og klubblokale (fra kl. 12:00-14.00)
TangoShop og klubblokalet finner du på grunnplan på Color Line Stadion. I klubblokalet serverer Henrik Hoff rykende ferske vafler, og slår gjerne av en prat. I år har vi fått nytt og lekkert design på spillerdrakta. Draktene selges i TangoShop. Lørdag er en utmerket anledning til å få drakten signert!

Foto: Marius Simensen
Foto: Marius Simensen

Åpen MixedZone (fra kl. 12:00-14.00)
MixedZone er stedet hvor media får treffe spillerne og trenerne etter kamp. Du har helt sikkert sett både sendinger på tv og bilder i avisa fra MixedZone. I hverdagen benytter spillerne dette rommet til å spille bordtennis, biljard, fotballspill, dart og til avslapping. Benytt sjansen til å ta selfie med spillerne som er på plass fra kl.12.30!

Åpen stadion og kjekke aktiviteter (fra ca kl. 12:30-13.30)
Når spillerne er ferdigdusjet, og fått i seg litt mat- er de klare for å arrangere kjekke aktiviteter for dere! Det vil være mye spennende å gjøre ute på Color Line matta. Blant annet potetløp, triksing og skuddradar. Når aktivitetene starter vil det være mulig både å gå gjennom spillertunnelen, samt å se inn i garderoben til AaFK-gutta.

Foto: Geir Bjørndal Srisoi
Foto: Geir Bjørndal Srisoi

Vi gleder oss alle til å ønske dere velkommen til en fenomenalt kjekk dag på Color Line Stadion! 

Avslutning med lagbilde og autografskriving (fra kl. 13:30-14.00)


Vi ønsker å få et bilde av alle på stadion samtidig! Etter bildet er tatt, er det fritt frem for å få autografer og selfies med alle spillerne.

_DSC8308
Foto: Geir Bjørdan Srisoi
Annonse fra Obos-ligaen: