Ny spiss klar for AaFK

Gresk midtspiss til Color Line Stadion på lån ut sesongen.

For de fleste av oss er sommerferien godt i gang, men i kontorene til Aalesunds FK jobbes det stadig. Når Lars Veldwijk reiste kunne en ny midtspiss signeres, og det er der Athanasios Papazoglou kommer inn. Spilleren er første greker i AaFK noen gang, og har bakgrunn fra blant annet Olympiacos og PAOK Salonki. Han er signert på lån ut sesongen fra belgiske KV Kortrijk.

Annonse:
Papazoglou skal ha en rolle tilnærmet lik sin sør-afrikanske forgjenger. Med sine 195 cm er han et naturlig oppspillspunkt som kan kombinere med Mos på topp. Samtidig er han hurtig for høyden og en habil avslutter. Den ruvende spissen har vært under lupen til trenerteamet over tid, og er en spiller Trond Fredriksen mener vil passe godt inn i laget.

- Han er en spisstype som vi har lett etter og vil utfylle vår spillerstall på en utmerket måte også i form av erfaring. Papazoglou har erfaring fra spill i Hellas, Belgia og Nederland - i tillegg til landskamper for Hellas. Vi skal jobbe hardt for å få ut det som bor i han så raskt som mulig, og han kommer til å bli viktig for oss i jakten på en god AaFK-høst.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland er også svært fornøyd med nysigneringen.

- Vi er veldig stolte over å kunngjøre at vi har signert Papazoglou, i første omgang på lån ut sesongen. At Papazoglou velger AaFK viser at vi gjennom vår måte å spille fotball på, vårt herlige publikum og vår flotte by framstår som attraktiv også for spillere utenfor Norge. Vi gleder oss veldig til å starte arbeidet med å integrere ham inn i klubben.

Det siste året har Papazoglou spilt for Kortrijk og vært på et låneopphold i Roda JC. Til sammen har det blitt 5 kamper fra start, 16 fra innbytterbenken, og totalt 651 spilleminutter. Til tross for begrenset spilletid det siste året har trenerteamet stor tro på sin nye signering.

Allerede på søndag kan du se Papazoglou i aksjon mot Hødd på Høddvoll kl. 16:00. Kampen streames på smp.no for dere som ikke kan ta turen.

Vi ønsker spiller med drakt nr 10, Athanasios Papazoglou, velkommen til AaFK og Ålesund!

All foto: Srdan Mudrinic

Athanasios Papazoglou har signert ut året. Foto: Srdan Mudrinic
Athanasios Papazoglou har signert ut året. Foto: Srdan Mudrinic

Annonse fra Obos-ligaen: