Ny 4-0-seier

AaFK fortsatt ubeseiret i OBOS-ligaen.

Annonse:

Foreløpig tabelltopp og 10 poeng er fasit for tangotrøyene fire runder inn i sesongen. Som mot Florø i forrige hjemmekamp endte det også denne søndagen med 4-0. Denne gang var det Tromsdalen som måtte reise hjem med tap.

4547 tilskuere laget en flott ramme rundt oppgjøret søndag kveld, og ble belønnet med 1-0 etter 18 minutter. Vår islandske spiss Holmbert Aron Fridjonsson headet makker Torbjørn Agdestein gjennom, og på kaldt vis curlet Agdestein ballen forbi bortelagets keeper Marius Berntzen.

I det enkelte publikummere var på vei til kioskene, økte Fredrik Carlsen til 2-0, tre minutter på overtid av første omgang. Målet kom etter en corner, hvor kula endte opp hos kapteinen. AaFKs nummer 8 banket ballen i mål fra hjørnet av sekstenmeteren.

3-0 kom 19 minutter før slutt. Et innlegg fra venstre ble stusset videre av Aron Elis Thrandarson. Landsmannen Fridjonsson dukket opp på bakerste stolpe og ekspederte lærkula videre inn i nettmaskene. Fem minutter før slutt skulle 4-0 komme, og det på straffespark. Fridjonsson var sikker fra straffemerket, og hele stadion kunne juble sammen med spillerne for 4-0.

Bytter:

44. min.: Agdestein ut, Fet inn
82. min.: Nattestad ut, Gretarsson inn

Gult kort: Sondre Brunstad Fet

Neste hjemmekamp er AaFK - Mjøndalen søndag 6. mai kl. 15.00. Før den tid møter vi Marlinho og Edvard Skagestad til bortekamp mot Kongsvinger lørdag 28. april kl. 15.30.