Jublet for islandsk hat-trick

Aron Elis Thrandarson var svært glad for at tre av våre islendinger åpnet målkontoen mot Skeid.

Annonse:

Arkivfoto: Bjørn Fugelsø Nilssen

Han var kampens store spiller, AaFKs nummer 11. Mot Skeid var han hele tiden ute etter å skape muligheter for seg selv og laget, og fikk lønn for strevet med scoring. Han var også svært sentral da Ståle Steen Sæthre satte inn 4-2.

- Det var veldig godt å få en scoring. Jeg har jo satt meg et mål om ti scoringer, så det var viktig å komme i gang, men jeg er også veldig fornøyd med Daniel og Holmbert som får sine første mål i dag. Hat- trick for islendingene i dag, det er bra, sa Aron med et stort smil om munnen minutter etter kampslutt.

Billetter til AaFK - Sogndal 4. mai

Den eneste islendingen vår som ikke scoret var David Krisjan Olafsson, men han satt på tribunen i dress - fremdeles ute med skade.

Aron ble stemt frem som banens beste AaFK-er. Nesten 40 prosent av stemmene tilfalt islendingen. Slik oppsummerte han kampen:

- Jeg føler at vi ikke starter kampen bra nok. De får blant annet tre cornere, tror jeg, men etter det har vi kontroll. Vi rundspilte dem og scoret tre mål, men så kommer de inn igjen i kampen når de får 3-1. I pausen sa Lars at vi måtte få det fjerde målet. Det fikk vi, og så ble det 4-2, men vi hadde kontroll, fastslo han.

Islendingen tegnet seg på måltavla én gang i løpet av kampen, men skulle gjerne sett at det ble to. Kun nettsuset manglet da han med en frekk soloprestasjon etter 56 minutter gjorde Skeid-forsvarerne svimle. Ståle Steen Sæthre var lys våken og satte inn returen.

- Han vet at når jeg skyter kan det komme en retur, og han tok den. Det var veldig godt å se den gå i mål, men jeg burde nok scoret der, sa Aron.

Annonse fra Obos-ligaen: