- Ingen stor kamp

Lars Bohinen mener flere spillere var under pari mot Tromsdalen.

Annonse:

Det endte med 2-2 og poengdeling borte mot Tromsdalen for AaFK søndag kveld. Hovedtrener Lars Bohinen er ikke fornøyd med måten baklengsmålene kom på.

- Vi slipper inn to veldig billige mål, der vi gjør to strukturelle feil, en i forkant av det frisparket som blir laget, og en etter selve frisparket. Det er veldig utgjort at et av de minste lagene i denne ligaen skal score to dødballmål på oss, så det er ikke bra nok. Der har vi litt å jobbe med, lyder dommen etter at 170 centimeter høye Mohammed Ahamed ved to anledninger kriget inn mål i duell med AaFK-spillerne inne i feltet.

- Det er litt for mange spillere som er under pari i dag. Men på 1-1, etter et fint utligningsmål, så har vi en klar straffe til Kaj Ramsteijn som det ikke blir dømt på. Da kunne ting vært annerledes, mener Lars.

Tromsdalen, ligaens nest beste hjemmelag, gjorde det ofte vanskelig for gjestene fra Sunnmøre, og AaFK-treneren advarer nå opprykksrivalene Sogndal og Mjøndalen som enda har til gode å møte TUIL på kunstgresset i "Dalen".

- Dette er OBOS-ligaens nest beste hjemmelag. Sogndal og Mjøndalen skal hit opp og de også skal få problemer her oppe.

Til helga venter Nest-Sotra på Color Line Stadion, ett av flere interessante oppgjør i OBOS-ligaen.

- Det skal bli deilig å få en hjemmekamp igjen. Det blir en viktig hjemmekamp for oss, for denne runden møtes Sandnes Ulf og Viking, mens Sogndal møter Mjøndalen. Det betyr potensielt at poeng skal gis bort, i alle fall i Sogndal-kampen. Søndag skal vi være ordentlig på hugget for å ta tilbake de to poenga vi mista til Viking nå, så får vi se om Mjøndalen vinner på tirsdag, sier Lars, som er klar på at neste helgs motstander er et lag man ikke skal ta lett på.

- Nest-Sotra har vunnet to ganger mot Viking, slått Mjøndalen i Mjøndalen og slått oss på sin hjemmebane. Så dette er et lag som topplaga sliter mot, men vi skal være forberedt denne gangen, lover han.

Annonse fra Obos-ligaen: