Agdestein reddet uavgjort

Spissen scoret to mål i nord.

Annonse:

Et sterkt hjemmelag møtte et sterkt bortelag til kamp om poengene på TUIL Arena søndag kveld. Hjemmelaget innledet kampen med mye ball, og var mer inne på AaFKs halvdel enn gjestene var på deres. Den første sjansen var det likevel tangotrøyene som fikk. Åtte minutter ut i oppgjøret kom Adam Ørn Arnarson til innlegg fra høyre. Kula havnet hos Nikola Tkalcic, som brystet ballen ned til seg selv og testet skuddfoten, men traff ikke mål.

AaFK lå kompakt mens Tromsdalen ble tvunget til å spille mye på tvers. De gangene de mørkeblå trente gjennom var det med stikkere i bakrom, men AaFKs forsvarere var på pletten. 18 minutter ut i oppgjører skulle hjemmelaget likevel få uttelling. Vegard Lysvoll kom til en hard avslutning fra skrått hold. Andreas Lie reddet fint, men kaptein Mohammed Ahamed var frampå på returen og nikket hjemmelaget i føringen.

12 minutter senere, uten så veldig mye å skrive hjem om, var Sondre Brunstad Fet meget god. Sykkylvingen dro seg innover og slo en utsøkt pasning langs kunstgresset til Torbjørn Agdestein. Lysluggen tok med seg ballen inn i feltet og overlistet keeper Marius Berntzen. Dermed 1-1 i Tromsdalen!

Det resultatet holdt seg til pause, til tross for et par brukbare sjanser til begge lag etter utligningen.

I andre omgang var AaFK det beste laget, og hadde en enorm mulighet til å ta ledelsen etter 60 minutter. Da kom Kaj Ramsteijn til avslutning med hodet, men keeper fikk avverget til corner. Mot spillets gang var det likevel hjemmelaget som tok føringen, nok en gang ved Mohammed Ahamed, som på ett touch satte ballen i mål etter en corner ved lagkamerat Abelsen.

Torbjørn Agdestein bestemte seg for at poengene ikke skulle bli igjen i Troms da han etter 81 minutter utnyttet en grov feilpasning i Tromsdalens bakre rekker og dunket ballen i mål. AaFK byttet inn både Nenass, Jens Petter Hauge og Pape Habib Gueye i jakten på tre poeng, men det endte med poengdeling mot det sterke hjemmelaget fra "Dalen"

TROMSDALEN - AALESUND 2-2 (1-1)