Hva skal denne tøffingen hete?

Endelig skal AaFK få sin egen maskot, men han trenger et navn. Derfor inviterer vi alle barn til å delta i denne navnekonkurransen.

Annonse:
Maskoten til vår generalpartner Sparebanken Møre, havhesten Tare har i en årrekke gledet små og store AaFK-supportere. Den lyseblå maskoten fra Havlandet har vært med fra tida på Kråmyra.

- Maskoten vil ta del i mange av aktivitetene våre, og spesielt på kampdag nærmere bestemt FanZone og KidZone. Tigern vil selvfølgelig ta turen rundt bana sammen med Tare i forkant av avspark, sier Kristin H. Nørve, arrangementsansvarlig i AaFK.

Les mer om vårt nye felt KidZone

Kristin forteller at klubben i disse dager forbereder seg på at en ny maskot skal ankomme Stadion. Det er en oransje tiger som digger tangotrøyene så godt at han velger å flytte til Color Line Stadion.

- I et brev til oss i AaFK beskriver han seg selv som vennlig, raus, tøff og atletisk. Videre oppfordrer han de aller minste AaFK-supporterne om å finne et kult, tøft, artig og passende fint navn. Et navn er noe denne AaFK-tigeren ikke har fra før, forteller Kristin.

Alle som deltar er med i trekningen av en drømmedag på Color Line Stadion! Frist for innlevering er mandag 19. mars.

Vi i Aalesunds Fotballklubb inviterer derfor alle barn til en stor farge- og navnekonkurranse.

Last ned tegningene her:

Last ned tegningen PDF

Last ned tegningen JPG

Last opp tegningene her:

Last opp her

Det er viktig dere lagrer dokumentet med navn og telefonnummer. 

Tegningene kan eventuelt sendes som post til:

Aalesunds Fotballklubb
Sjømannsveien 14
6008 Ålesund
Merk: Tiger-maskot

Annonse fra Obos-ligaen: