Gleder seg til seriestart

Kaptein Fredrik Carlsen forteller om god stemning i spillergruppa.

Foto: Marius Simensen

Det er unde to uker til første seriekamp. Tirsdag 3. april klokken 19.00 gjester Sogndal Color Line Stadion til første serierunde i OBOS-ligaen. En lang og hard oppkjøring nærmer seg slutten, og spillergruppa ser fram til å komme i gang, forteller nyvalgt kaptein Fredrik Carlsen.

Annonse:
- Over påske braker det i gang, og det blir deilig, smiler Fredrik.

Generalprøven er bare noen timer unna. Denne fredagen, nærmere bestemt klokken 16.00, blåser dommeren i gang siste test før seriestart. AaFK møter Bodø/Glimt til kamp på Aspmyra i Bodø, hvor de gulkledde serieåpnet med 3-1 mot Lillestrøm. I runden etter endte det med 0-2 mot Brann. Carlsen forventer at kampen ikke blir enkel.

- Vi håper å se igjen det vi har jobbet med gjennom oppkjøringen. Det blir en vanskelig kamp, vi møter et elitserielag tross alt, sier han, og forteller om et AaFK-lag med mye energi.

- Stemninga er veldig, veldig bra. Det har vært en lang pre-season. Det starta veldig bra, og så har det dalt litt, men nå er den på vei opp igjen. Når seriestarten nærmer seg får vi ekstra energi inn i gruppa. Det har vært god stemning den siste uka, så nå gleder vi oss til seriestart, forteller AaFKs nummer 8.

smp.no streamer kampen for abbonenter. 

Se videointervju med Fredrik under.


Annonse fra Obos-ligaen: