Går i flere timer for AaFK

Fredrik og Elias går omtrent kommunen på langs for laget i sitt hjerte. De spreke guttene er allerede på vei til stadion.

Annonse:

De to unge AaFK-supporterne fra indre bydel i Ålesund var som mange andre med oransje og blått hjerte skuffet over at fjorårets sesong endte med nedrykk til OBOS-ligaen. Under siste seriekamp i 2017-sesongen bestemte de seg for å gå til stadion til første hjemmekamp i 2018 om AaFK rykket ned.

Mange tar beina fatt når de skal på kamp på Color Line Stadion i dag, men langt i fra alle bruker like lang tid som Fredrik Rusten Flesjå og Elias Synes Erstad, som i skrivende stund har begynt på distansen de skal tilbakelegge i dag. Ruta er Flisnes - Color Line Stadion, en tur som i følge det store internett vil ta tre timer og 20 minutter.

- Vi er supportere selv om laget møter motgang, sier Fredrik og Elias, som ser fram til en ny sesong med Sunnmøres stolthet.

De to ungdomsskoleelevene har fått i seg litt mat etter skoleslutt, og er nå på vei fra Flisnes i retning Color Line Stadi.

Vi i Aalesunds Fotballklubb heier på de to spreke guttene, og vet at hele AaFK-laget inspireres til å legge ned en like god innsats for at det skal bli seier mot Sogndal i kveld.

Kjøp billetter til serieåpningen her

Annonse fra Obos-ligaen: