Enda en ålesunder klar for AaFK!

Annonse:

Den tidligere Herd-keeperen Tarjei Omenås (25) hentes fra opprykksrival Sogndal.

Den siste tiden har vi hatt besøk av prøvespillerne Per Espen Thorsen og Marius Berntzen. Samtidig har klubben hatt den snart 26 år gamle Tarjei Omenås i kikkerten. Det er nå klart at sistnevnte er klar for klubben, og tar dermed opp kampen med Andreas Lie - som også har en fortid i Herd.

Omenås startet altså karrieren hos de blå-hvite fra Moa. I 2009 gikk veien videre til Lyn. Sisteskansen har også vært i Skeid, Hønefoss og Strømmen. Før fjorårssesongen signerte den 190 centimeter høye ålesunderen for Sogndal. Han fikk med seg to cupkamper for sogningene.

Omenås kan vise til totalt 37 kamper i OBOS-ligaen for Hønefoss og Strømmen i 2015 og 2016.

Nå returnerer han altså til sin hjemby, og gleder seg stort til å ikle seg AaFKs keeperdrakt.

- Det er litt spesielt etter 10 år på reisefot. Men når muligheten med AaFK åpnet seg, så var jeg ikke i tvil om hva jeg ønsket.

Omenås, som dro til Lyn som 16-åring, har signert en toårskontrakt med AaFK og ser fram til å konkurrere med Andreas Lie om keeperplassen.

- Ambisjonen min er å konkurrere med Andreas selvfølgelig. Jeg føler jeg har vært på benken nok i 2017-sesongen, så i 2018 håper jeg å utfordre Andreas om spilletid, sier den offensive nysigneringen.

Keeper-trener Frank Mathiesen er godt fornøyd med å få Tarjei inn i keeper-teamet.

- Tarjei er en lokal keeper med Obos-erfaring. Han har vært i toppfotballen lenge, og siste året vært i Sogndal. Dette er en keeper som er ønsket for å styrke vårt keeper-team.

Velkommen til AaFK, Tarjei!

Annonse fra Obos-ligaen: