Ellevilt avspark

A-laget ble møtt med øredøvende jubel under fredagens Kick Off.

Sju lange år er over. Fredag var det igjen klart for Kick Off i AaFK-regi, før første gang siden jubelsesongen 2011.

Alle foto: Geir Bjørndal Sirsoi

Se stort bildegalleri i bunnen av saka

Annonse:
Og for et avspark det ble! AaFK-supporterne var i ordentlig storslag fra dørene åpnet klokken 20.00. Underholdningen sto i aller høyeste grad i stil med den fantastiske stemningen supporterne laget. Tenorene Leif Remmen, Svein Riise og Håvard Storeide åpnet ballet foran et feststemt publikum med "Hymnen". Ikke ett eneste AaFK-skjerf hang og slang under denne seansen. Publikumsheltene Herman Ekeberg og Amund Skiri, begge med flere hundre kamper for klubben, ledet an da Amund & Herman Band skapte kjempestemning med en god dose humor og spesialskrevne låter. Gutta hadde blant annet med seg Bjarne og Leif Haagensen på storskjerm. Far og sønn smalt til med pengegave til AaFK-supporterne, med hensikt å hjelpe våre trofaste tilhengere med å skape en god ramme rundt årets kamper.


Flere profilere sunnmøringer og tidligere AaFK-helter dukket opp på storskjermen med hilsener mellom innslagene. Adin Brown ønsket lykke til fra USA. Khari Stephenson det samme. Henrik Bjørdal, Leke James, Michael Barrantes, Arill Riise og mange flere begeistret med sine hilsener fra skjermen.

Fredrik Carlsen ble presentert som årets kaptein! Foto: Geir Bjørndal Srisoi
Fredrik Carlsen ble presentert som årets kaptein! Foto: Geir Bjørndal Srisoi

Om stemningen ikke var på kokepunktet etter dette, boblet det virkelig i grytene på Terminalen like etterpå. Da ble årets A-stall og trenerapparatet presentert. Én etter én ble de ropt opp på scena. Andreas Lie først, og helt til slutt hovedtrener Lars Bohinen, som talte til et ekstatisk publikum og presenterte Fredrik Carlsen som årets kaptein.

Underholdningen fortsatte med mannen bak udødelige "Sunn Møring". Multikunstner John John Bruseth, akkompagnert av sin gode venn Lasse Honningsvåg på gitar, hadde tatt turen hjem for å være med på årets avspark før sesongstart. Dagen før hadde den fargerike ålesunderen varmet opp med konsert på Søstrene Fryd. John John var gloheit på scena, og etterlot publikum syngende av full hals flere minutter etter at han takket for seg.

Med flere poster på programmet etter sin første økt på scena hadde Amund & Herman Band fått en liten pust i bakken før de igjen dundret i gang i kjent stil. På et tidspunkt måtte trommis Stig Vågnes vike plass for en gjesteartist. Og hvem tok stikkene fra Stig? Ingen ringere enn vår ferske spiss Torbjørn Agdestein, som spilte seg rett inn i hjertene til supporterne.

Vi i Aalesunds Fotballklubb vil takke alle som bidro på, foran, bak og ved siden av scenen denne deilige fredagskvelden! Annonse fra Obos-ligaen: