Avslutter kontrakten

Anders Myking Waagan er enig med klubben om å avslutte arbeidsforholdet.

Annonse:

Anders Myking Waagan og Aalesunds Fotballklubb har etter initiativ fra spilleren selv kommet til enighet om å avslutte kontrakten. Kontrakten hadde opprinnelig utløp etter 2019-sesongen.

Foto: Srdan Mudrinic

Myking Waagan, med fortid i Skodje og Ravn, skrev proffkontrakt med AaFK som 16-åring, og imponerte tidlig for AaFK 2. Han har nesten 30 kamper totalt for aldersbestemte landslag, og fikk debuten i Eliteserien høsten 2017. 

- Aalesunds Fotballklubb hadde ønske om å beholde Waagan, og utlånsavtale har vært et alternativ som partene har diskutert, sier sportssjef Bjørn Erik Melland.

- Etter gode og konstruktive samtaler med Anders og familien valgte vi å imøtekomme spillerens ønske om å avslutte samarbeidet, sier Melland.

Anders Myking Waagan sier dette til aafk.no:

- Dette er noe jeg har tenkt på en stund, og det var en tøff avgjørelse å ta. Å skulle avslutte en proffkontrakt var kanskje det siste jeg så for meg da jeg skrev under, sier Myking Waagan og legger til at han føler avgjørelsen er riktig.

Angriperen forteller om mangel på motivasjon og glede over det han har vært med på de siste månedene. 

- Videre vil jeg ta det litt som det kommer, først og fremst så håper jeg å finne tilbake fotballgleden og motivasjonen under litt roligere omstendigheter etter hvert, forklarer han.

Unggutten med fortid i Skodje og Ravn har ett innhopp for A-laget i OBOS-ligaen denne sesongen.

Aalesunds Fotballklubb takker Anders for innsatsen og ønsker ham lykke til i framtida. 

Annonse fra Obos-ligaen: