ALLE KAN BIDRA

I skrivende stund er det kun 42 dager til seriestart på Color Line Stadion. Jeg har ankommet Marbella, hvor laget allerede har rukket å spille en treningskamp mot FC Rostov i tillegg til å trene godt. De nye spillerne har kommer godt i gang, og er tatt vel imot av spillergruppa.

NÅ KAN DU KJØPE BILLETTER TIL KICK OFF 2018!

Annonse:
AaFK er en klubb for alle, uansett om du er liten eller stor, ung eller voksen. Vi er opptatt av å fremstå som en profesjonell, engasjerende og samlende klubb. Meningene og synspunktene er mange om klubben, og det er et herlig engasjement rundt fotballen. Vi setter pris på ditt engasjement og dine synspunkt, uansett om du er en trofast tilskuer på Color Line Stadion eller om du slenger deg innom en kamp nå og da.

Opplevelser skapes av mennesker. Det er den enkeltes kraft som samlet gir klubben styrke. Til å reise seg etter nedrykket, og til å nå sine mål. Kortsiktige mål om opprykk, og langsiktige mål om å bli en stabil toppklubb i norsk fotball. Hver enkelt er en viktig brikke i dette spillet, og hver enkelt kan bidra til at AaFK kan nå målene engasjerte supportere ønsker seg. Jeg gir deg 3 tips for hvordan du kan bidra direkte til AaFK.

Det første tipset er til og med gratis!

Forutsatt at du likevel tipper på fotball, lotto eller hva det skulle være av Norsk Tipping sine spill. Alt som er gratis er godt for en sunnmøring. Hvis man i tillegg bidrar positivt til noe, føles det ekstra godt.

Grasrotandel - gi grasrotandelen din til AaFK. Det er gratis for deg, men betyr mye for AaFK. Klikk på linken og se hvor enkelt kan det gjøres, og dermed bidrar du hver gang du tipper. Gratis.

Tips nummer to. Bli medlem i AaFK. Bli hørt. Bli en del av fellesskapet. AaFK gjør noe med deg, og som medlem kan du gjøre noe med AaFK. 481 personer er det allerede, bli medlem du også og bruk din stemme i årsmøtet.

Det tredje tipset er sesongkort. Underholdning, drama, minneverdige fotballopplevelser, fast plass, samhold, og tro, håp og kjærlighet! Du får inntil 6 kamper gratis i forhold til kjøp av enkeltbilletter. Rabatter på G-Max, G-Sport, Umbro og Tango Shop med mere følger også med. Det lønner seg å være trofast.

Vi gleder oss til sesongen. Vi gleder oss til mål og jubel. Vi gleder oss til gode opplevelser sammen. Og vi gleder oss til å se akkurat deg på stadion!

Geir

 

Annonse fra Obos-ligaen: