Agdestein x 3

Spissen fra Stord med hat trick da Åsane ble slått i Bergen

Annonse:

Hjemmelaget fikk spille i oransje og score det første målet, men de blåkledde tangotrøyene kunne slippe jubelen løs etter sluttsignalet.

Åsane sto høyt hjemme på Myrdal stadion og forsøkte å hindre gjestene i å styre spillet. Ingen av lagene dominerte eller skapte de aller største farlighetene, men skapte småsjanser som resulterte i avslutninger godt over, utenfor eller i blokka. Nærmest den første halvtimen var nok Fridjonsson på frispark og Åsane på en corner, hvor ballen falt ned i feltet med flere par Åsane-føtter i umiddelbar nærhet. Da var det høy puls blant bortefansen.

Åsane skulle ta ledelsen etter 35 minutter. Andreas Lie klarerte et noget upresist tilbakespill rett i hjemmelagets giftige spiss Dennis Antwi. Leiesoldaten fra IK Start fikk med seg ballen, kjørte show fram til målstreken og trillet den inn med hodet.

Bare fire minutter senere bestemte AaFK-duoen Fridjonsson og Agdestein seg for å utligne. Ballen havnet hos førstnevnte etter at Sondre Fet vant en duell. Islendingen nikket ballen i retning Torbjørn Agdestein, som med en lekker stupheading utlignet til 1-1.

To minutter på overtid i første omgang var han der igjen. Lysluggen møtte et lavt og hardt innlegg fra Adam Ørn Arnarson. Målsniken Agdestein fant nettmaskene og sørget for ledelse til pause!

Den brennhete spissen med nummer 23 på drakta var ivrig på flere mål. Åtte minutter ut i den andre omgangen skulle Torbjørn Agdestein igjen juble for mål. Et flott gjennomspill fra Kaj Ramsteijn endte hos Agdestein, som var kald som en fisk og økte AaFKs ledelse.

Åsane reduserte 17 minutter før slutt ved Håkon Lorentzen, men AaFK red stormen av. En tøff bortekamp endte dermed med tre poeng for gjestene. Laget har seks seire og en uavgjort etter sju runder. Det rekker til 19 poeng og tabelltopp.

Onsdag 16. mai er det hjemmekamp for serielederen. På fotballens festdag tar vi imot Strømmen til hjemmekamp klokken 18.00.

Bytter:

58 min: Nattestad inn for Gretarsson
77 min: Sandnes inn for O. Lie
80 min: Gueye inn for Agdestein

Gult kort: Ramsteijn