AaFK-spillerne går i platestudio

Annonse:

John John Bruseth har med seg flere lokale musikere og AaFK-spillere når den nye låta "Oransje og blå" spilles inn onsdag.

Det er tett, jevnt og særdeles spennende i toppen av OBOS-ligaen med fire gjenstående runder. Mindre enn en uke før toppkampen mot Viking rensker flere av spillerne stemmene og synger for full hals i FrontRow Studio i Ålesund sentrum. Den splitter nye sangen, hvor spillerne bidrar, er skrevet av Sven Giske (tekst) og John John Bruseth (melodi). Sistnevnte står for vokal og gitar, godt støttet av Taretausene, Are Vartdal (piano), Geir Nakken (gitarer), Lars Øverås (bass) og Jan Håvard Melsæter (tromme).

Premiere på låta er forventet i begynnelsen av november om alt går etter planen. Låtskriver Sven Giske gleder seg stort til å høre sluttresultatet. 

- Jeg har et lidenskapelig forhold til denne klubben. Den har rett og slett en stor plass i hjertet mitt, og har medført at jeg ved kamper har droppet klasseturer, dåp, konfirmasjoner, bryllup og andre sammenkomster. Da er det på sin plass at jeg kan få ut noe av kjærligheten til AaFK gjennom en liten sang.

Sven Giske som er speaker på hjemmekampene våre er strålende fornøyd med musikerne som har valgt å stille opp. 

- Jeg er veldig glad for at en stor gjeng dyktige musikere stiller opp for klubben ved å spille inn låta. Og det faller seg helt naturlig at det er John John som synger den. Han har karisma og er veldig glad i både Ålesund og AaFK. Det blir en ektefølt formidling av en kjærlighetserklæring til verdens fineste fotballklubb.

Annonse fra Obos-ligaen: