Viktig oppgjør venter

Før kampen: Vålerenga - Aalesund.

Annonse:

Foto: Jon Forberg

Med kun én seier på de siste 9 seriekampene våre var det en veldig spesiell følelse å være skuffet over ett poeng mot LSK. Etter en svak start på kampen, spilte vi oss mer og mer inn og var i perioder opp mot årsbeste. 

Vi har mer enn nok inne til å stresse motstanderne. Får vi også til en kynisme og mer råskap i spillet samt duellene, så vil dette sitte fremover. Her er det bare å brette opp ermene!

Neste nøtt å knekke er på en bortebane en historisk sett ikke har de beste minner fra. De tre siste møtene på Intility Arena viser 2-1-0 i fordel Enga. Med 9-1-2 i fordel Oslo-klubben fra tiden de spilte på Ullevaal kan vi jo slå fast at vår statistikk fra cupfinalene på samme stadion er langt bedre. Et målsnitt på de 16 oppgjørene på 2.88 viser at det historisk sett blir en og annen scoring her også. Vår siste seier i Oslo er for øvrig på Ullevaal, der Mos sikra oss 1-0 tilbake i 2016!

Uansett, så forandrer tidene seg, og "fotboll är färskvare", som en klok svenske sa. Skal vi ta vår første seier på Intility, så er dette en meget god mulighet. Å tape 0-1 mot VIF etter scoringen 10 minutter før slutt på CLS i april er noe vi vil revansjere!

Årets sesong er langt ifra det mange supporterne til Enga hadde sett for seg. Kravene i og rundt klubben er enorme, men Enga ligger tredje sist i Eliteserien etter 20 runder, og kjemper for å beholde plassen.

Siste 5 seriekamper:

Viking - VIF: 1-1
VIF - Odd: 2-2
Molde - VIF: 0-0
VIF - Haugesund: 1-1
Strømsgodset - VIF: 1-3

Oslo-klubbens toppscorere:

Seedy Jatta: 5 (solgt til Sturm Graz)
Daniel Håkans: 4
Henrik Bjørdal: 3

Vi har jo av alle ting blitt tildelt hovedkamp igjen, og som seg hør og bør oppfordrer vi alle til å møte opp på Intility søndag, kl 19:15!

Fotball er (selv i hovedstaden) best på stadion!

Heia Aa!

Annonse fra Obos-ligaen: