tbd2436e

- Viktig å stå imot

Trond Fredriksen smilte i sollyset på Color Line Stadion dagen før dagen når aafk.no tok en prat trenern.

Annonse:

Sist AaFK vant en seriekamp mot Molde FK var helt tilbake i 2003. Da startet Trond Fredriksen kampen for tangotrøyene. I morgen er han trener i sin andre bortekamp på Aker Stadion. 

Det er noen år siden han var aktiv fotballspiller. Trond avslører at han ikke er særlig lysten på å spille kampen selv i morgen, selv om det kribler litt når man deltar på treningene. 

Noe som kribler enda mer enn å spille med på treningene er morgendagens kamp. Det er alltid spesielt å møte erkerivalen forteller Trond, og er klar på hva som må gjøres. 

- Vi må sette oss selv i en posisjon der vi har sjansen til å vinne kampen, sier Fredriksen etter dagens trening. 

Du kan se hele intervjuet med Trond i bunnen av saken

AaFK var veldig nær å ta poeng i fjor, og hadde flere sjanser til å score, og Trond forteller at det er så enkelt som å score flere mål enn Molde, så vinner man.

Hva spillerene leverer på banen har også en del å si, skal man vinne. Trond forteller at skal det gå veien på lørdag må hver enkelt spiller prestere opp til sitt beste. 

- Klarer vi å få til det så er sjansen for seier bare større og større, kommer det i klar tale fra treneren.

Trond og Jørgen etter seieren mot Tromsø IL. Foto: NTB Scanpix
Trond og Jørgen etter seieren mot Tromsø IL. Foto: NTB Scanpix

Molde har kvittet seg med en del spillere i år, og er enda farligere på kontring enn det de har vært tidligere. Om det har noe å si med utskiftningen er ikke Trond sikker på, men han vet det ikke blir en lett oppgave og det er viktig for AaFK å stå imot.

- De har enkeltspillere det er artig å se på, som er gode fotballspillere, sier Trond om motstanderlaget. 

Det har vært tette kampprogram i det siste, noe som ofte forårsaker skader og lignende. Trond er ikke redd for at et par spillere er ute av kampen av den grunn. 

- Fokuset vårt ligger utelukkende på de fjorten som skal ut å prestere, avslutter Trond klokkeklart. 

AaFKs kamp mot Molde FK spilles lørdag 6. mai klokken 18:00. Skal du oppover anbefaler vi å bestille billett på forhånd for å unngå kø. Du kan bestille billetter her! Felt K Øvre er nå utsolgt.


Annonse fra Obos-ligaen: