Videre i G16 NM

Et lag bestående av spillere fra Aalesund sitt G15 og G17 lag gikk denne helgen videre i cupen, etter en 3-2 seier borte mot Ranheim.

Annonse:

Det var en jevn cupkamp i Trøndelag, der Ranheim åpnet ballet med scoring fra Magnus Qvistad etter bare tre minutter. Deretter skulle det gå en halvtime før Noah Sunde Dybvik satt i AaFK sitt første mål for dagen. Fem minutter før pause gikk Ranheim igjen opp i ledelsen gjennom Adrian Leistad.

I andre omgang tok Aalesund med overhånd og takket være to kjappe mål i det 56' og 59' minutt, gikk vi opp i en fortjent ledelse. Adisorn Koetmo scoret det første, før Storm Karlsson Knutsen satte inn vinnermålet, slik som han også gjorde i 3-2 seieren over Start i den nasjonale G17-serien.