Vi vil avslutte med stil!

Før kampen: Stjørdals-Blink – Aalesund

Annonse:

Foto: NTB

Stjørdals-Blink – Aalesund
OBOS-ligaen, runde 30
M.U.S Stadion Sandskogan lørdag klokka 15.00

Kampen ser du på Eurosport Pluss 5 og dicovery+

AaFK har rykket opp, men tro ikke at vi er ferdige for i år. I dag er vi nemlig på plass i Stjørdal, hvor vi går for tre poeng. Hjemmelaget gjør garantert det samme, for de kan nemlig rykke ned om de avgir poeng og Ull/Kisa vinner hjemme mot Sogndal.

For en fest!

Det er nøyaktig én uke siden 8.536 mennesker tok turen til Color Line Stadion for tangotrøyenes siste hjemmekamp. For en fest det ble! Ull/Kisa gjorde det litt for spennende for oss, og halvveis ut i andre omgang tok gultrøyene ledelsen. AaFK kom derimot tilbake og scoret tre ganger før dommer Mathias Støfringshaug blåste av oppgjøret. Da tok det fullstendig av hos hjemmelagets spillere, trenere, ansatte, frivillige, samarbeidspartnere og supportere!

Lars Arne Nilsens gutter har satt ny klubbrekord i antall kamper på rad uten tap, og har i tillegg gått hele sesongen uten å tape på hjemmebane. 10 seire, fem uavgjorte og null tap gjør at det kun er HamKam som har vært bedre på egen grunn i år.

Foran dagens kamp mot Stjørdals-Blink kan vi se litt på statistikken på bortebane også. Den forteller oss at AaFK også her er nummer to bak HamKam. De oransje og blå har 6-5-3 på sine 14 bortekamper hittil i år. Etter en rufsete start på sesongen, der Aalesund tapte sine tre første bortekamper, har laget ikke tapt på de elleve siste!

NTB
NTB

Lang rekke uten seier

Stjørdals-Blink, nest sist på OBOS-ligatabellen, har ikke vunnet på de åtte siste kampene. Vi må tilbake til 29. september, for snart to måneder siden. Selv om de sjeldent vinner, var forrige seier knallsterk. Da feide de Fredrikstad av bana med 3-0! Sondre Stokke, Fredrik Vinje og Johann Hoseth Kosberg tegnet seg på scoringslista og sendte FFK slukøret hjem til plankebyen.

AaFKs motstander har ikke fått mye uttelling i det siste, men kampene har vært jevne. De har scoret lite, men også sluppet inn lite. Etter stortapet mot Raufoss på Toten (5-2), har det blitt 0-0 hjemme mot Ull/Kisa, 2-2 hjemme mot Jerv, 0-1 hjemme mot HamKam, 1-1 borte mot Sogndal og 1-1 borte mot Åsane. Mye uavgjort i det siste, og i og for seg ok resultater mot bra motstander.

Runden

Start – Sandnes Ulf
Bryne – Strømmen
Fredrikstad – Ranheim
Grorud – HamKam
KFUM – Jerv
Raufoss – Åsane
Stjørdals-Blink – Aalesund
Ull/Kisa - Sogndal

Annonse fra Obos-ligaen: