- Vi vet hvor skoen trykker

Jonas Grønner er fullt klar over hva som er AaFKs største utfordring.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Bodø/Glimt har satt rekord i Eliteserien ved å bli det første laget til å score 30 mål etter sju serierunder. Mot Aalesund banket nordlendingene inn seks.

- Vi leverer en spillemessig ok første omgang, der vi treffer greit på det vi har hatt fokus på, men vi slipper inn tre mål på de tre sjansene de fikk før pause. Per nå er det for enkelt å plassere ballene inn bak oss, sier en oppgitt Jonas Grønner. -- De kommer med voldsomt mye folk offensivt, og det får vi merke. I første omgang skaper de ikke så mye i det etablerte spillet, men de får kommet til i boksen vår, vi blokkerer dem, og de plukker opp andreballer som de scorer på. Utover i andre omgang maler de på, og det blir tøft for oss. Likevel skal de ikke score seks mål på oss, det skal de ikke, legger han til.

Midtstopperen vil likevel ikke svartmale situasjonen laget hans er i. 

- Det er ikke så bekmørkt egentlig, ikke så mørkt som det er på papiret. Det er tydelig hvor skoen trykker, for vi har sluppet inn 25 mål på sju kamper. Periodevis har spillet vært noe å ta med seg, men vi svikter i avgjørende øyeblikk, og det skjer for ofte. Vi har scoret i alle kampene våre, men slipper inn for enkle mål. De gode periodene våre må bli flere og mer stabile, slår han fast.

Jonas Grønner i duell med Fredrik André Bjørkan. Foto: Bildbyrån.
Jonas Grønner i duell med Fredrik André Bjørkan. Foto: Bildbyrån.

Onsdag venter Sandefjord på bortebane, et lag som havnet godt bak Aalesund i fjorårets utgave av OBOS-ligaen. Søndag er det Stabæk som gjester Color Line Stadion. Jonas Grønner øyner poeng i de kommende kampene.

- Det er ikke mange trepoengere vi trenger for å få puste litt. Sandefjord skal få merke det på onsdag, sier han offensivt.

 

Annonse fra Eliteserien: