Vi trenger flere frivillige på kampdag

Vil du være en del av vårt viktige frivilligapparat, så er du mer enn velkommen til å ta kontakt.

Annonse:

Foto: NTB

En ny sesong nærmer seg dag for dag, og vi ser fram til å sparke i gang 2023. Vi har mange dyktige frivillige i alle aldre, og med ambisjoner om stadig bedre arrangement, trenger vi flere.

- Det er behov for flere verter på de ulike inngangene og på indre bane, sier AaFKs arrangementssjef Sven Giske.

Som vert på en av inngangene har du en viktig oppgave med å ta vare på publikum. Våre verter er de første publikum møter ved ankomst Color Line Stadion, og som hjelper til med innslippet fra én time før kampstart. Under kampen er det viktig å holde et øye med det som skjer på tribuna, og være behjelpelig om noe skulle oppstå.

Som vert på indre bane er har du ikke tilhold på tribuna, men på området mellom tribuna og bana. Da handler det blant annet om å passe på at ingen uvedkommende tar seg inn på bana før, under eller etter kamp.

- Vi har gode områdeledere og verter som gir nye frivillige en god opplæring og støtte. Jeg er veldig stolt av våre frivillige, som er strålende folk som skaper et godt fellesskap, sier Sven.

Som frivillig i AaFK får du årlig et klesplagg fra Umbro og AaFK, deltar på møte før sesongstart, får være med på bortetur og blir invitert til en sammenkomst mot slutten av sesongen.

Interessert i å bli frivillig hos oss?

Ta kontakt med Sven på [email protected] eller send en sms til 48093734.

Annonse fra Eliteserien: