Vi søker ballhentere!

Vil ditt lag være ballhenter på en av AaFK sine hjemmekamper denne sesongen?

Annonse:

Laget møter ved statuen på framsiden av stadion 1,5 time før kampstart. Still gjerne i klubbens treningsdress/genser. Husk å kle dere etter været.

Vi ønsker minimum 12 ballhentere fra 13 år og oppover, men vi setter ikke tak oppover på antall. Det vil bli gitt en grundig opplæring og en spennende omvisning. Dere får servert pølse med brød og brus i klubbens lokaler, samt at ballhentere får en gave fra Trygg Trafikk. Å være ballhenter i Eliteserien er en opplevelse man aldri kommer til å glemme.

Dersom dere opplever forfall før kamp, så er dere selv ansvarlige for å skaffe nye ballhentere til kampen dere har takket ja til, slik at dere stiller med minimum 12 personer. Nye ballhentere kan hentes fra andre lag i klubben.

Vi ønsker at klubben stiller med to voksne ledere på indre bane. I tillegg får hvert lag fire fribilletter. Benytt gjerne anledningen til å ta med foreldre, besteforeldre, tanter og onkler på kamp.

Kom gjerne med en forhåndsbestilling av billetter til Ann Kristin Aarønes via [email protected] Vi tilbyr billetter til rabattert pris, 100,- for voksen og 50,- for barn.

AaFK samarbeider med Trygg Trafikk. Tenk sikkerhet når dere er på vei til Color Line Stadion, trening eller kamp, så husk å bruke bilbelte og kjør forsiktig. For de av dere som sykler, så oppfordrer vi dere til å bruke hjelm.

 

Annonse fra Eliteserien: