atangakilen

- Vi skal spille vårt spill

Hør fra vingene våre Sander Kilen og Isaac Atanga før hjemmekampen mot Lyn.

Annonse:

Foto: NTB

Kjøp billett til kampen mot Lyn her!

Sander Kilen og Isaac Atanga har startet på vingene i begge kampene så langt denne sesongen, og håper å bygge videre på den gode starten når vi mandag tar i mot Lyn på Color Line Stadion.

- Det har vært utrolig kjekt. Å få muligheten fra start er alltid gøy. Laget har vært bra og skrudd skikkelig på siden sesongen startet. Jeg føler vi begynner å se et lag som henger sammen og skaper gode relasjoner på begge sidene. Vi dominerer spillet mot Stabæk og Start, og vi skal dominere mot Lyn. Jeg ser frem frem til det, sier Kilen.

- Vi skal spille vårt spill fremover, så blir kampen som den blir. Men vi forventer at vi skal være det dominerende laget og det laget som skal skape flest sjanser og holder mest i ballen. Vi forventer god motstand og skal være klare på alt, avslutter Kilen.

Isaac Atanga åpnet målkontoen hjemme mot Stabæk, og håper å bidra til flere målpoeng i kampene som kommer.

- Det har vært bra. Vi er på vei i riktig retning. Vi må bare holde fokuset og fortsette, så skal vi bygge videre på det vi har startet nå de siste månedene. Forhåpentligvis så får vi tre nye poeng i morgen mot Lyn. Jeg tror det blir en tøff kamp. Det er en tøff liga, og vi må gå inn i hver kamp godt forberedt, og det føler jeg laget er nå før Lyn. Vi er klare.

- Jeg føler meg bra fysisk, og det har vært en bra start så langt. Vi må bare forsette å bygge videre på dette. Målet er alltid å bidra med målpoeng, og det var godt å få unna det første allerede mot Stabæk. Jeg skal gjøre det jeg kan, og hjelpe laget. Men om det ikke blir meg, så blir det en av lagkameratene mine, sier Atanga!

Kampen har avspark 19:00.

Billetter finner du her!

Annonse fra Obos-ligaen: