- Vi skal bruke helga godt

Viktig informasjon angående at det åpnes for tilskuere i Eliteserien.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Fredag kveld ble det avholdt et møte mellom Norges Fotballforbund og klubbene i Eliteserien, der det ble gitt klarsignal for å slippe inn 200 tilskuere på arenaene fra og med første serierunde. For AaFKs vedkommende spilles årets første seriekamp tirsdag klokka 18.00. Molde er motstander.

Klubbdirektør i Aalesunds Fotballklubb, Geir S. Vik, forteller at klubben jobber iherdig med å se på ulike alternativer.

- Vi er glade for at det kan komme publikum på stadion, men vi må bruke helga på å legge kabalen overfor sesongkortholdere og samarbeidspartnere, innleder Geir.

- Vi har forberedt oss på å spille kamp uten publikum på tribunene, og har hatt kommunikasjon med våre trofaste sesongkortholdere og samarbeidspartnere rundt dette det siste døgnet, forklarer han.

Det er stor forskjell på antallet ordinære sesongkortholdere/VIP-sesongkortholdere og antallet publikummere som nå er tillatt. Det medfører at langt ifra alle som har kjøpt sesongkort eventuelt slipper inn.

- Det er selvfølgelig beklagelig, men samtidig utenfor vår kontroll. Vår viktigste oppgave er å finne en god løsning, men vi ber om forståelse for at dette ikke er enkelt. Det vi kan love, er at vi skal bruke helga godt, sier klubbdirektøren.

Morten Alnes Grundstad, salgs- og markedsleder i AaFK, forteller at klubben torsdag sendte ut en oppfordring til sesongkortholderne om å beholde sesongkortene for 2020. Når det nå er tillatt med 200 tilskuere har man et nytt aspekt å forholde seg til.

- Mer informasjon kommer mandag. Vi er allerede i gang med å diskuterer de ulike mulighetene. Oppdateringer blir gitt til de som har sesongkort på ordinær tribune og VIP-avdelingen over helga, lover han.

Annonse fra Obos-ligaen: