Vi skal ansette kokk

Aalesunds Fotballklubb lyser ut en viktig og innholdsrik stilling.

Annonse:

Om AaFK skal utvikle de beste spillerne, skal vi være så gode som mulig på en rekke områder. Riktig trening, restitusjon og ernæring skal være blant de viktigste ingrediensene i en optimal hverdag for våre spillere. Som et ledd i å bli stadig bedre, skal klubben ansette egen kokk.

- Vi er på jakt etter en person som er svært opptatt av mat og ernæring, og som har forståelse for hvor essensielt et godt kosthold er for toppidrettsutøvere som skal prestere året rundt.

Det sier klubbdirektør Ronny Stokke.

- Vår nye medspiller har gjerne fagbrev som kokk, og skal i hovedsak jobbe opp mot A-laget. Også tilrettelegging og matlaging for akademiet, samt kantinedrift for klubbens ansatte er del av arbeidsoppgavene, sier han videre.

Vi i Aalesunds Fotballklubb søker deg som tar riktig ernæring på alvor, og som kan sunn og god mat. Renhold og sikkerhet i forbindelse med matlaging og servering er også noe vi setter høyt. I tillegg jobber vi for å være vårt ansvar bevisst når det kommer til bærekraft. Vår nye medarbeider vil få et ansvar for å jobbe med matvarer som er økologiske og kravmerkede. Å redusere matsvinn er også noe klubbens kokk må ta hensyn til.

Helgearbeid må påregnes, da våre kamper primært spilles lørdager eller søndager.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med klubbdirektør Ronny Stokke på [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: