- Vi må få ut energi

Sten Grytebust håper laget og byen kan få en god følelse inn mot ferien etter kampen mot Ranheim i dag.

Annonse:

Foto: AaFK

En travel uke er på vei mot slutten i AaFK, men nå handler alt om Aalesund mot Ranheim og tre poeng på Color Line Stadion.

- Den har vært hektisk. Det har skjedd mye på kort tid, men vi skal være parat til å omstille oss og jeg ønsker selvfølgelig å gjøre min jobb som kaptein å få gutta til å fokusere på de rette tingene og få ut mest mulig energi inn mot kampen. Så jeg synes egentlig at det har vært hektisk, men det har vært et fint fokus gjennom hele uken, så jeg føler gruppa skal være klar for kampen i morgen.

- Det er nå vi trenger støtten, og det er en utrolig viktig kamp nå før ferien. At vi får ut energi og får en god følelse inn mot ferien, som igjen kan gi oss en god start inn mot høstsesongen. Jeg håper flest mulig tar turen. Jeg var der når vi var 100 år og spilte den kampen. Nå er vi 110 og jeg håper på like god støtte søndag.

Ranheim ligger på 11. plass med 14 poeng før kampen. 

- Det er et bra lag, det er det ikke tvil om. De har nok heller ikke fått ut alt, på linje med oss. Så jeg tror absolutt det blir en veldig tøff kamp, men der vi som hjemmelag kan ta styringen og sette premissene på vår side. Det blir spennende.

En viktig kamp før en viktig høstsesong.

 

Vi tar den kampen her nå, så får vi en liten mental pause. Når vi kommer tilbake så får vi litt tid til å jobbe med ting før kampene begynner igjen, så da får vi bruke tiden godt så vi stiller forberedt til første kamp etter sommeren.

Annonse fra Obos-ligaen: