Vi lanserer ny nettbutikk!

Nå kan du sikre deg de nye draktene og andre supportereffekter i vår splitter nye tangoshop.

Annonse:

Foto: AaFK

Klikke her for å komme til nettbutikken

På lørdagens kickoff lanserte vi både en ny hjemmedrakt og en ny bortedrakt foran supporterene, som virket veldig fornøyd med det de såg. 

Årets hjemmedrakt er ren og fin, og har en oransje hals og en tynn blå stripe på ermet. I tillegg står det nå Aalesunds FK bak i nakken på både hjemme- og bortedrakten i vår helt egne tango-font.

Screenshot 2023-03-19 at 23.42.53.png

For første gang på lenge vil vi i år ha hvite bortedrakter, med oransje og blå detaljer. 

I tillegg til nye drakter er vi nå også veldig glade for å kunne dele at vi har fått i stand en helt ny nettbutikk, som i dag består av de nye draktene og noen enkle supportereffekter.  Dette  er noe vi har ønsket å få til en stund, og frem mot seriestart vil vi få på plass nye produkter som vil legges inn i butikken fortløpende. Her er det Vipps checkout og Vipps hurtigkasse for å sørge for en rask og enkel handel. Nytt av året vil vi også selge den svarte keeperdrakten i tangoshop. 

Klubben har også fått inn nye balkongflagg, som kan kjøpes på stadion. Det er selvfølgelig ogsåfortsatt mulig for alle å komme innom stadion for å kjøpe de produktene som ligger i nettbutikken. Før seriestart vil vi også få opp alle de flotte produktene til Umbro med AaFK-logo, slik at du kan kle deg akkurat som en AaFK-spiller/trener. 

Den nye nettbutikken finner du her!

 

Annonse fra Obos-ligaen: