-Vi har tolv «cupfinaler» foran oss

Det ble mange gode sjanser, men kun ett mål for AaFK som måtte forlate Color Line Stadion med tap i går kveld.

Annonse:

Foto: NTB

Spillerne er tydelige på at den dårlige perioden må snu snarest.

- Vi er ikke inne i det man kan kalle en god steam nå, sa keeper Sten Grytebust i Sunnmørspostens livesending like etter kampslutt. 

- Saken er at selv om vi skaper mange gode sjanser så er vi dessverre lite målfarlig og åpen bakover. Det er ikke en god kombinasjon. Vi har mange gode perioder, men straffes hardt de gangene vi glipper og da er det ikke godt nok, sier Grytebust som leverte flere solide redninger under oppgjøret mot Haugesund. En innsats som gav han Sparebanken Møres bestemannspris. 

- Det har vært to tøffe måneder poengmessig, men for oss handler det nå kun om å få snudd det. Vi kan godt sitte å se på tabellen, den må vi forholde oss til, men nå trenger vi først av alt noen seiere på rad såpass vi kan komme tilbake i den flyten vi hadde i vår. Det er tolv kamper igjen. Det betyr tolv «cupfinaler». Kamper som alle er like viktige, sier Grytebust som håper at laget vil finne tilbake til den gutsen vi kunne se på banen tidligere i sesongen. 

Neste kamp ut er borte mot Rosenborg på Lerkendal. 

- Vi som lag må virkelig se på hva som skjedde, finne veien videre og legge det fra oss. Nå er det en helt annen kamp som venter, avslutter en bestemt Grytebust.

 

Annonse fra Eliteserien: