20230516_185023_SM2_8383

Vi gleder oss til oransje og blå bylørdag!

I timene før lørdagskampen mot Stabæk 23. september varmer vi opp i Ålesund sentrum.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Lørdag 23. september arrangerer AaFK og Ålesund Sentrumsforening oransje og blå bylørdag. Flere samarbeidspartnere, som vanligvis er med på Fotballtorget, er også med. Ålesund storsenter og Kremmergaarden bidrar også til en kjekk dag i sentrum denne lørdagen. Dette skjer i forkant av Aalesund - Stabæk, som sparkes i gang klokka 18.00.

Du finner Fotballtorget i Kongens gate, også kjent som Gågata. Fra klokka 13.00 blir det stander, matvogner fra Papi Churro og La Boombas, mulighet for å vinne flotte premier i spennende konkurranser, diverse give aways, ansiktsmaling og sjansen til å vise frem dribleferdighetene sine i ballbingen. AaFK-spillere vil være til stede, og det blir mulighet til å få autografer og bilder. Flere av våre samarbeidspartnere er med!

Mellom 15.00 og 16.00 skriver Kristoffer Ødemarksbakken og Tor Erik Larsen fra AaFK autografer og stiller på bilder i Gågata.

Arrangementet avsluttes med AaFK-tog for supersupporteren Syver. 11-åringen fra Ålesund har barnedemens, og vi ønsker å rette oppmerksomhet mot kampen Syver og familien kjemper. Toget starter ved Paviljongen kl. 17.00 og går gjennom Ålesunds gater før det ender opp ved Color Line Stadion, der AaFK skal møte Stabæk til kamp i Eliteserien.

I Ålesund sentrum vil butikkvinduene være dekorert med flagg. Hele sentrum vil pulserer av liv, og vi krysser fingrene for strålende vær denne dagen slik at lørdagen virkelig kan vise frem all sjarmen og mangfoldet som Ålesund sentrum har å by på.

Dette skjer på Ålesund storsenter:

13.00 - 16.00: Ansiktsmaling v/Regnbueansikter
14.00 - 14.30: Tango deler ut ballonger

Tegnekonkurranse: Design Tangogenseren (til barn).
Premie: Genseren blir produsert, og vinneren får et eksemplar av genseren. AaFK-spillere stiller i juryen.


Dette skjer på Kremmergaarden:

11.00 - 14.00: Besøk av Bamseuniverset
11.00 - 15.00: Barnas verksted: Dekorer ditt eget handlenett
12.00 - 15.00: Gratis popcorn

Vi håper at så mange som mulig vil være med oss og markere denne lørdagen sammen.

Annonse fra Obos-ligaen: