Coverbilde siste

Vi forlenger earlybird-tilbudet!

En julegave på etterskudd når fristen for å benytte seg av pristilbudet på sesongkort utvides til 31. januar.

Annonse:

KJØP SESONGKORT HER!

KJØP TANGO+ HER!

Signering av David Snær Johannsson før julaften, enighet om ny avtale med Sten Grytebust på selveste julaften, og nå slår vi til med forlengelse av earlybird-tilbudet.

Opprinnelig går fristen for å få earlybird-pris på sesongkort ut 31. desember, men vi forlenger med en hel måned slik at enda flere skal ha mulighet til å benytte seg av tilbudet. Flere har spurt om vi kan la tilbudet forlenges over nyttår, og det ordner vi dermed! Fra 1. februar stiger prisene.

Har du ikke fått fornyelseslink til gjenkjøp?
Send e-post til [email protected]


Mange har allerede sikret seg plass på stadion til det som ligger an til å bli en spennende sesong! Vålerenga og Stabæk vil kvesse klørne i kampen om opprykk, og våre klør skal også være sylskarpe. I tillegg er det flere interessante motstandere som kommer på besøk, som tradisjonsrike Start og Lyn, samt et Kongsvinger som var med helt der oppe i 2023.

Og du, husk at du også kan tegne abonnementet Tango+ på flere felt. Tango+ er kort fortalt sesongkort på delbetaling. Du trekkes en fast lav sum per måned fremfor å betale et større beløp med en gang.

Vi går også videre med 2+2-tilbudet på de aller fleste felt, så ta kontakt for pris og praktisk hjelp. 2+2 er et familietilbud, der sesongkort for 2 voksne kan kombineres med sesongkort for 2 av enten U18 eller honnør/student.

Ta kontakt med oss på [email protected] om du har spørsmål om sesongkort eller Tango+. 

Annonse fra Obos-ligaen: