- Vi er en god match

Jonas Grønner er klar for AaFK og gleder seg stort til å komme i gang.

Annonse:

Den tidligere U21-landslagskapteinen har skrevet under på en kontrakt med varighet på tre og et halvt år.

- Jeg er ekstremt glad for at dette gikk i boks. Jeg har hatt flere alternativer, men det ble klart ganske tidlig at jeg ville til Aalesund, forteller Aalesunds andre signering på få dager.

I går ble det klart at Ståle Steen Sæthre fra Nest-Sotra blir AaFK-spiller. Nå er enda en stopper fra Bergen klar. Også han gleder seg veldig til å komme i gang i sin nye klubb.

- Jeg har følt meg veldig ønsket av Aalesund. Lars Bohinen og jeg har snakket sammen om hva som venter her, og jeg likte det jeg hørte. Jeg er sikker på at Aalesund og jeg er en god match, sier Grønner.

Midtstopperen står med nesten 100 kamper for Brann. Han fikk debuten i rødt i cupen mot Arna-Bjørnar allerede i 2010. Den 23 år gamle bergenseren har tidligere vært kaptein for U21-landslaget. Han har flere aldersbestemte kamper fra G16 til U21 med flagget på brystet. 

Grønner, som er flasket opp i Bergen Nord, har vært i Brann lenge. Han kan også vise til et opphold på Island. I 2013 var han lånt ut til KR Reykjavik, og fikk ni kamper i islandsk toppserie. 

- Nå gleder jeg meg til å spille regelmessig og utvikle meg videre i nye omgivelser. Jeg har veldig troa på at dette er riktig steg, mener AaFKs nyervervelse.

Aalesunds hovedtrener Lars Bohinen er glad for at Jonas er klar for klubben.

- Jonas er en ung spiller med lederegenskaper, har vært kaptein på aldersbestemte landslag, men som har lidd under å konkurrere mot eliteseriens sterkeste stopperpar. Jeg håper at han vil blomstre her hos oss, og utvikle seg til den spilleren både han selv, og alle som har fulgt ham, alltid har trodd han vil bli. Selvsagt skal han få tid her, til å tilpasse seg, til å forstå hvordan vi ønsker å spille og til å bli kjent med klubben. Med ham og Ståle har vi nå reell konkurranse i forsvarslinja, noe som vil skjerpe alle i høst, sier Bohinen om den nye spilleren.

AaFKs sportssjef Bjørn Erik Melland kaller overgangen en vinn-vinn-situasjon:

- Jonas har vært et mål for oss og vi er veldig glad for å endelig få dette på plass. Vi er ute etter vinn-vinn-situasjoner, og i dette tilfellet tror vi timingen er veldig god. Jonas har opparbeidet seg mye erfaring gjennom flere år i Brann og som kaptein på U21. Vi ser frem til å være med på å utvikle Jonas videre i årene fremover.

Vi ønsker Jonas hjertelig velkommen til Aalesunds Fotballklubb!

Kjøp billetter til neste hjemmekamp her!

Speakers Corner: Velkommen, Jonas Grønner!

Annonse fra Eliteserien: