- Vi er 100 prosent klare

Flere ansatte returnerer til full jobb.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Fra og med mandag er samtlige ansatte i markedsavdelingen, samt deler av driftsavdelingen, tilbake i fulle stillinger. Det opplyser salgs- og markedsleder i AaFK, Morten Alnes Grundstad.

- Det skal bli godt å være tilbake 100 prosent. Vi har mye arbeid foran oss fram mot seriestart. Selv om dette blir en spesiell sesong på mange måter, med flere restriksjoner, så skal det spilles fotballkamper. Produktet og merkevaren AaFK skal ut til publikum og samarbeidspartnere på best mulig måte. I tillegg er det mye som må på plass når kamper skal avvikles, sier Morten.

Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball har utarbeidet en protokoll som klubbene i Eliteserien skal følge. De ansatte i AaFK er i full gang med å sette seg inn i denne.

- Protokollen er grundig og omfattende. Til vi møtes på mandag skal vi ha lest og forstått innholdet i denne. Der har vi et godt verktøy for gjennomføring av kampdag, forteller Morten.

Han og flere andre i klubben har vært permittert de siste ukene. I denne perioden har klubben satt i verk flere tiltak for å fore et publikum sultent på fotball. Både drømmereprise hver søndag og kåringen av 2000-tallets AaFK-ellever skaper engasjement. Til uka skal klubben, i samarbeid med Obs! Ålesund besøke utvalgte nabolag for å dele ut is og trampoliner.

- Vi er et godt team her i klubben. Sammen skal vi skape måter å engasjere på, og både supportere, samarbeidspartnere og breddeklubbene er i tankene våre når vi starter planleggingen, slår han fast.

 

Annonse fra Eliteserien: